BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, September 20, 2011

Jangan Salahkan Telur...

Gambar cilok SINI

"Jangan salahkan telur tak ada, kalau malas nak masak..." [Aunty Jenny, 2011]

Kak Ila cakap, laksa penang...sesedap mana pun rasanya, kalau takde telur, takde ummphhh...

P/S: Saya tak makan laksa penang.


20 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

ksian tlur jdi mngsa..:P

Saiazuan said...

gambar tu dah buat den kelaparan.. hoho

Muslimah Optimis said...

laksa penang tu my peberet..waaaaa nak jugak

Cik Bambam said...

betol lar..laksa utagha xdak teloq x umphhhh~!! :P

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mak ai..terliur lak tgk ni..

kura said...

eh. xda telur pun sodap ni! hahah.

lapar!

mas saari said...

kesian telur! hehehee

cik pulau said...

errrr....

Iffah Afeefah said...

Bg ai lau da sedap

xckop bhn pon sdp

maszull said...

salam sakura...mama suka laksa penang tapi x suka ada telurnya...:)

ieyza afieyna said...

xsuka telur,,, huhu

FaKArePa!n said...

jangan salahkan telur, tapi salahkan taugeh.. hehe

ciK LyndaWawa said...

waaa..memang sedaplaaaa,,=]

Niena Pengembara Ilahi said...

laksa kelantan makan tak

mcm ni lah said...

jom singgah ke blog sy ,
ade pelbagai aneka info2 terkini lagi sengsasi,
tajuk hot hari ini,
''Safee Sali tawan hati penyokong Cardiff City''
''kelayakan olimpik: Malayasia vs Jepun petang ini''
''Mat Sabu ditahan dan didakwa''
dan pelbagai lagi info2 terkini lg sengsasi di blog macamnilahkita.com

kiera'sakura said...

xpenah rasa laksa penang.. huhuhu

JIJI YU said...

aku makan je..tak tau mane penang mane kelantan

zuwaidah said...

rugi kalau tak makan laksa hehehehe

FasiHaH SupiaN said...

laksa memang bestttt

logorithm said...

Tak minat laksa. :-)


Terbaru dari Logokoko:

[11PG] Gambar lori Alam Flora eksiden...

[U] Here In My Home

[U] Ah Long perosak harta awam!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.