BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 22, 2011

Lagi Blog Canggih...

Klik imej untuk masuk...

Malu ceq...blog ceq tak secanggih blog dia... *kesat ingus*


26 comments:

Anum said...

ok apa blog awk

Cik Diana said...

blOg sakura pOwn canggeh jgk.. tOksah dOk nageh2 lap higuih la.. hehehe

Iffah Afeefah said...

Ade ingus ke utk dikesat

fRaMe+LenSeS said...

Eeeuuu boss, hihihi blog boss pn cggih apa. Ada flash header lagi.

FaKArePa!n said...

memang canggih blog dia.. hihi..

mas saari said...

blog sunah pun canggih gak...

Cik Eka said...

blog akak pon canggih jugak..hehehehe

janji blog kita,cara kita dan kita suka

Niena Pengembara Ilahi said...

blog sunah pn canggih manggih.. ai laikeeee~

Syahirah Suhaili said...

dulu adiela ada bende tu..tp lama2 pakai,ada plak yg complaint xdapat bukak dah blog and follower slalu hilang..hehe..tp x dinafikan la,canggih..hehe..

peNulis SeNjA said...

COME NYER

sergeant keroro said...

blog ni simple dan canggih, hehe XD

suriani azwan said...

xpandai la nak wat canggih manggih ni semua...hehe...sunah...sue da tag sunah utk contest mak dara

http://azwansprincess.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

aizamia3 said...

betuller.. tapi blog pun ok pe.. comel je.. ;)

Cik Bambam said...

belog den canggih.. ada otomennnn~ :D

ciK LyndaWawa said...

wah..hebatnya=]

~gaDiS hiJrah~ said...

salam! akak sunah ^^
betOl kate2 mereka, blog akak pon canggeh jugak! lg canggeh dr blog sayer,, blog saye canggeh gituu Je, tapi, blog akak canggeh ISInyerrr...TU YANG PENTING! hehe,

saye suke blog sunah niii =)
SANGAT CANGGIH dr ISInyer! ^^

btw, thanxz kak sunah! sudi wat entry cam gini kat blog akak, even simple. saye terharuu ^^

JIJI YU said...

canggih bebeno..blog ke ape tu

MerLe said...

simple pun tape.. yg pnting pengisiannye

ieyza afieyna said...

comel blog die..

MerLe said...

simple tape.. yg penting pengisiannya.. =)

[sutera kasih] said...

blog ni pun canggih jugak bah..sy nk p jengukla blog canggih tu nk bekenalan :)

FasiHaH SupiaN said...

comelnye

kura said...

tp blog akak power gak wo. wuhuu! heheh

Citarasa Rinduan said...

blog sunah pun apa kurangnya.. canggih gak

maszull said...

salam sakura...cute nyer die...blog sakura pun canggih gak...:)

Diana @ bilakukatacinta said...

dah cun lah ni

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.