Maaf, Bukan Saya Rasa Diganggu... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, September 7, 2011

Maaf, Bukan Saya Rasa Diganggu...

Bukan...

Tidak sama sekali saya rasa terganggu dengan mesej-mesej dalam inbox FB.

Maafkan saya kerana beberapa hari kebelakangan ini saya begitu sibuk dengan hal keluarga. Memang kamu nampak saya update blog dan kadang-kadang post di wall FB. Tapi setakat itu saje la yang kamu nampak. Saya update blog pun kala menunggu untuk masuk ke dalam lrt. Dan saya post ke wall FB pun sambil melayan anak-anak sepupu yang riuh-rendah gembira bila tetamu seperti kami datang ke rumah.

Dalam kesibukan tu, ada yang saya terlepas pandang biarpun saya telah pun membuka semua mesej-mesej yang saya dapat di FB. Terkadang semasa menunggu mesej dibuka, saya bangun dan memeriksa sama ada barang-barang adik lengkap atau tidak. Bila datang balik ke depan laptop, adik pulak tengah guna laptop. Bila saya nak guna balik, bateri pulak da nak habis dan perlu dicas semula. Dan ketika itu saya berada sangat-sangat jauh dari rumah sendiri.

Saya minta maaf. Namun jauh sekali untuk saya rasa terganggu. Insya'Allah saya akan balas mesej-mesej kamu, tapi bukan dalam masa yang begitu segera seperti yang kamu-kamu harapkan. Mungkin agak lambat sikit, tambah-tambah lagi jika ia melibatkan perkara serius yang memerlukan saya berfikir jauh tentangnya.

Saya minta maaf... Betul-betul minta maaf... Jika ada yang terasa dengan kelambatan saya membalas mesej-mesej tersebut.

Maafkan saya...

13 comments:

  1. hayoooooo
    begitu pnjg lebo akak sy mnjwb persoalan ye
    x pe2 deme mest paham
    insyaAllah =]

    ReplyDelete
  2. uih lain macam je bunyinya...hehe...take ur tym k...=D

    ReplyDelete
  3. sy tak da terasa pape pun kak. heheh

    ReplyDelete
  4. tade..tade...tade terasa pun ::nyampuk tibe2::

    ReplyDelete
  5. kesan btol dgr kisah Sunah ni..huhu

    ReplyDelete
  6. menusuk kalbu betul entri Sunah ni... alalala janganlah sedih ^__* take you time

    ReplyDelete
  7. lorhhhh...
    raya kot ni sunah...
    sume org pasti faham..;)

    ReplyDelete
  8. salam sakura...mohon maaf sentiasa diterima n semoga sakura dpt menjlnkn xtvt lain dgn sempurna yer...:)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad