BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, September 7, 2011

Maaf, Bukan Saya Rasa Diganggu...

Bukan...

Tidak sama sekali saya rasa terganggu dengan mesej-mesej dalam inbox FB.

Maafkan saya kerana beberapa hari kebelakangan ini saya begitu sibuk dengan hal keluarga. Memang kamu nampak saya update blog dan kadang-kadang post di wall FB. Tapi setakat itu saje la yang kamu nampak. Saya update blog pun kala menunggu untuk masuk ke dalam lrt. Dan saya post ke wall FB pun sambil melayan anak-anak sepupu yang riuh-rendah gembira bila tetamu seperti kami datang ke rumah.

Dalam kesibukan tu, ada yang saya terlepas pandang biarpun saya telah pun membuka semua mesej-mesej yang saya dapat di FB. Terkadang semasa menunggu mesej dibuka, saya bangun dan memeriksa sama ada barang-barang adik lengkap atau tidak. Bila datang balik ke depan laptop, adik pulak tengah guna laptop. Bila saya nak guna balik, bateri pulak da nak habis dan perlu dicas semula. Dan ketika itu saya berada sangat-sangat jauh dari rumah sendiri.

Saya minta maaf. Namun jauh sekali untuk saya rasa terganggu. Insya'Allah saya akan balas mesej-mesej kamu, tapi bukan dalam masa yang begitu segera seperti yang kamu-kamu harapkan. Mungkin agak lambat sikit, tambah-tambah lagi jika ia melibatkan perkara serius yang memerlukan saya berfikir jauh tentangnya.

Saya minta maaf... Betul-betul minta maaf... Jika ada yang terasa dengan kelambatan saya membalas mesej-mesej tersebut.

Maafkan saya...


13 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

maaf d terima ...:P

aimie amalina said...

hayoooooo
begitu pnjg lebo akak sy mnjwb persoalan ye
x pe2 deme mest paham
insyaAllah =]

sergeant keroro said...

saya maafkan, hee :P

nini said...

uih lain macam je bunyinya...hehe...take ur tym k...=D

mas saari said...

maaf diterima...heheheee

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

kura said...

sy tak da terasa pape pun kak. heheh

MerLe said...

tade..tade...tade terasa pun ::nyampuk tibe2::

FaKArePa!n said...

kesan btol dgr kisah Sunah ni..huhu

rosmina samin said...

menusuk kalbu betul entri Sunah ni... alalala janganlah sedih ^__* take you time

mynameismy said...

lorhhhh...
raya kot ni sunah...
sume org pasti faham..;)

maszull said...

salam sakura...mohon maaf sentiasa diterima n semoga sakura dpt menjlnkn xtvt lain dgn sempurna yer...:)

FasiHaH SupiaN said...

no big deal =D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.