BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 15, 2011

Mamats Ni Menagih Simpati... Tolonglah Diorang...

Kesian dia...

Takde orang nak LIKE gambo diorang...

Ape kata kita tolong diorang LIKE...

Klik link


then tekan button LIKE ajeee...

Senang kan???

Nanti kalo menang, diorang belanja kita tiket penerbangan ke Sarawak... Gggrr...


14 comments:

NadiRah said...

mcm pkai kasut bola jer...
hahhaha

aimie amalina said...

dah likeeeeee tadiii
hehehe

siti kektus said...

pergi sarawak je? langkawi tak de ke? hehehe ;p

fRaMe+LenSeS said...

dah like. agagagagag. :P

ijA said...

kak sunah, betul ke belanja tiket g sarawak...wooo, dah like daa dari tadi..

Kalamhati said...

done!=)

Saiazuan said...

done :D

Zulfikar Hazri said...

hehehe... sian dia kannnn :P

ieyza afieyna said...

ish2.. sian..
dah like dah...

pCL [p@kcikLie] said...

salam singgah ..

Si GaJus!!! said...

da like lame dah....hahaha... blanje g tokyo la best..hehe

maszull said...

salam sakura...cian nyer die...:)

udin said...

huhuhu.. simpati lak kat mamat tuu..

mcm ni lah said...

jom singgah ke blog sy ade pelbagai aneka info2 terkini,
tajuk info terhangat hari ini,
''sejarah penubuhan malaysia 16 september 1963''
''akta isa, buang negeri dan media cetak dimansuhkan - najib ''
''kolam kumbahan najis jadi buruan kaki pancing''
dan pelbagai aneka info2 terkini yg di update,
jom ramai2 singgah dan terjah ke blog sy.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.