Mamats Ni Menagih Simpati... Tolonglah Diorang...

September 15, 2011

Kesian dia...

Takde orang nak LIKE gambo diorang...

Ape kata kita tolong diorang LIKE...

Klik link


then tekan button LIKE ajeee...

Senang kan???

Nanti kalo menang, diorang belanja kita tiket penerbangan ke Sarawak... Gggrr...

You Might Also Like

14 Comments

  1. mcm pkai kasut bola jer...
    hahhaha

    ReplyDelete
  2. pergi sarawak je? langkawi tak de ke? hehehe ;p

    ReplyDelete
  3. kak sunah, betul ke belanja tiket g sarawak...wooo, dah like daa dari tadi..

    ReplyDelete
  4. da like lame dah....hahaha... blanje g tokyo la best..hehe

    ReplyDelete
  5. salam sakura...cian nyer die...:)

    ReplyDelete
  6. huhuhu.. simpati lak kat mamat tuu..

    ReplyDelete
  7. jom singgah ke blog sy ade pelbagai aneka info2 terkini,
    tajuk info terhangat hari ini,
    ''sejarah penubuhan malaysia 16 september 1963''
    ''akta isa, buang negeri dan media cetak dimansuhkan - najib ''
    ''kolam kumbahan najis jadi buruan kaki pancing''
    dan pelbagai aneka info2 terkini yg di update,
    jom ramai2 singgah dan terjah ke blog sy.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com