BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, September 11, 2011

Papa Ben Nak Memiliki Hati Riana...


Novelog Ben Ashaari: Akan Ku Miliki Hatimu Itu...
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]


Takde keje.

So buat benda ni. Hari tu ada komen kat salah satu episod entri novelog Papa Ben, cakap kat dia nak letak kat sidebar jugak macam novelog Iffah kat tepi tu. Maka disebabkan bosan hari ni, dan takde idea nak update ape kat blog, mulalah gentel-gentel kat photoshop. Jadik la macam ni. Ala simple aje...untuk rujukan sendiri, boleh la kan... Sape-sape nak baca, boleh la klik kat sidebar tu ye...kat atas ni pun boleh...

Pssst, papa Ben ada buat segmen raya... Sape ade gambar raya best boleh la join~ Klik sana, sana~


7 comments:

Sis-Lin said...

Waaaaa...dah ada banner laaa...bagus2..senang owang nak klik nnti...klu x sis simpan dalam draft email..kekekekekeke

JIJI YU said...

ben dah takder keje bebeno dah tu..ahaha

aimie amalina said...

cun nyelaaaaa
hehehe
mie follow gak ni..heheheh

FaKArePa!n said...

tahun ni x raya..so, xde gambar raya la.. bila xde gambar raya, xleh join segmen bro Ben la..hehe

mas saari said...

cayalah sunah! senang sikit akak nak baca lepas ni...

dah jatuh cinta dengan novelog tu! heheheheeee

Подтверждаю said...

as salam..
hm...menarik novelog tu.tapi kenapa sampai bosan hari ni? takde idea? masa?beringatlah :

Firman Allah SWT yang bermaksud :

" Barang siapa menghendaki kehidupan sekarang (duniawi), maka Kami segerakan baginya di dunia itu apa yang Kami kehendaki bagi orang yang Kami kehendaki dan Kami tentukan baginya neraka Jahanam; ia akan memasukinya dalam keadaan tercela dan terusir. "

(al-Isra' : 18)

tak semestinya nak kena mengadap blog walaupun terpaksa berhempas pulas memikirkan apa yang nak dikongsikan dalam blog. sampai lupa perkara2 sunat..perkataan bosan takkan wujud bila dipenuhi dengan perkara2 sunat, diselang selikan apa yang tak dilarang oleh-Nya.

sama-sama ambil ikhtibar dan peringatan

(100911;7:03)

maszull said...

salam sakura...wah bestlah En.Ben plak wat novel...nak ikut juga lah cite nyer pas ni...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.