Sunday, September 11, 2011

Papa Ben Nak Memiliki Hati Riana...


Novelog Ben Ashaari: Akan Ku Miliki Hatimu Itu...
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]


Takde keje.

So buat benda ni. Hari tu ada komen kat salah satu episod entri novelog Papa Ben, cakap kat dia nak letak kat sidebar jugak macam novelog Iffah kat tepi tu. Maka disebabkan bosan hari ni, dan takde idea nak update ape kat blog, mulalah gentel-gentel kat photoshop. Jadik la macam ni. Ala simple aje...untuk rujukan sendiri, boleh la kan... Sape-sape nak baca, boleh la klik kat sidebar tu ye...kat atas ni pun boleh...

Pssst, papa Ben ada buat segmen raya... Sape ade gambar raya best boleh la join~ Klik sana, sana~

7 comments:
Write Comments
  1. Waaaaa...dah ada banner laaa...bagus2..senang owang nak klik nnti...klu x sis simpan dalam draft email..kekekekekeke

    ReplyDelete
  2. ben dah takder keje bebeno dah tu..ahaha

    ReplyDelete
  3. cun nyelaaaaa
    hehehe
    mie follow gak ni..heheheh

    ReplyDelete
  4. tahun ni x raya..so, xde gambar raya la.. bila xde gambar raya, xleh join segmen bro Ben la..hehe

    ReplyDelete
  5. cayalah sunah! senang sikit akak nak baca lepas ni...

    dah jatuh cinta dengan novelog tu! heheheheeee

    ReplyDelete
  6. as salam..
    hm...menarik novelog tu.tapi kenapa sampai bosan hari ni? takde idea? masa?beringatlah :

    Firman Allah SWT yang bermaksud :

    " Barang siapa menghendaki kehidupan sekarang (duniawi), maka Kami segerakan baginya di dunia itu apa yang Kami kehendaki bagi orang yang Kami kehendaki dan Kami tentukan baginya neraka Jahanam; ia akan memasukinya dalam keadaan tercela dan terusir. "

    (al-Isra' : 18)

    tak semestinya nak kena mengadap blog walaupun terpaksa berhempas pulas memikirkan apa yang nak dikongsikan dalam blog. sampai lupa perkara2 sunat..perkataan bosan takkan wujud bila dipenuhi dengan perkara2 sunat, diselang selikan apa yang tak dilarang oleh-Nya.

    sama-sama ambil ikhtibar dan peringatan

    (100911;7:03)

    ReplyDelete
  7. salam sakura...wah bestlah En.Ben plak wat novel...nak ikut juga lah cite nyer pas ni...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com