BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, September 24, 2011

Remy Memang Suka Bunga Sakura Ungu

Try carik gambar Remy kat deviantART...jumpa yang ni! Erk!

Alkisahnya si Remy ni suka bunga sakura ungu...

Macam mana rupa bunga sakura ungu sebenarnya?

Ade ke bunga sakura kaler ungu?

Adaaa...

Saya pernah search sebelum-sebelum ni...

Antaranya macam kat bawah ni...

Gambar Google

Okehh...satu tu je saya jumpa...

Susahnya nak carik yang kaler ungu ni ye... T___T

Sebenornye...

Saya tak pasti sama ada Remy suka bunga sakura ungu ke tak...

Cuma...


Gambar dari histats ni...

Menunjukkan betapa ramainya yang mencarik bunga sakura ungu...

Untuk ape agaknya tu???

P/S: Remy memang suka ape ek Cik Bambam?


19 comments:

JIJI YU said...

haduuu..ye ke ko ni

Iffah Afeefah said...

Haha bole plak wat entry

fRaMe+LenSeS said...

Hihihi spesis payah jumpa ye boss?

Cik Bambam said...

remy suka bunga lily..mcm I.. ekkekekek..

Kalamhati said...

hehe..remy penah sebut kt memana koot..tu yg ramai search tu..=D!

Novelgurl said...

cntiknya bunga sakura ungu tu,,rasa segar je tgk ^^

mas saari said...

kelakar pulak gambar kat atas tu!

cantiknya sakura ungu..

K O R I E said...

salam,
msti cantik sgt kan bunga sakura ungu ;]
nt kalau akak jumpa post yea dlm blog.

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe...
comel mata tu

[sutera kasih] said...

remy pernah bgtau dia mmg suka bunga sakura ungu







*tipu je* :P

kura said...

kaler kan aje dgn airbrush! hahah

FaKArePa!n said...

saya pulak suka band Ungu.. hehe

Suhaili Sarif said...

makwe remy ishak suka sakura warna apa?hehehe

msredcheesecake said...

Sakura unggu... Tatau pun ada...

rosmina samin said...

hehehe lawak la picture tu ;p

IBU GEBU said...

kretipnya budak ni buat editing dengan dialognya sekali... lucu, pagi2 baca entry awak dah buat kakak tersenyum... thanks adik...

kiera'sakura said...

sakura warna pe pun ttp cantik

maszull said...

salam sunah...cantikla bunga sakura ungu kat atas tu...:)

nadh said...

stiap spesis bunga sakura, hampir keseluruhan spesis tidak dipanggil dalam gambaran warna. klau nk cari, carian dlm bahasa jepun pling baik bagi kategori warna.cari dlm inggris, prlukan kemahiran carian dgn menggunakan google. skadar menaip perkataan tnpa skrip khas, sukar.google hanya akan bagi list umum mengikut cadangan pengkelasan skript dalam googlebot.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.