Remy Memang Suka Bunga Sakura Ungu

September 24, 2011

Try carik gambar Remy kat deviantART...jumpa yang ni! Erk!

Alkisahnya si Remy ni suka bunga sakura ungu...

Macam mana rupa bunga sakura ungu sebenarnya?

Ade ke bunga sakura kaler ungu?

Adaaa...

Saya pernah search sebelum-sebelum ni...

Antaranya macam kat bawah ni...

Gambar Google

Okehh...satu tu je saya jumpa...

Susahnya nak carik yang kaler ungu ni ye... T___T

Sebenornye...

Saya tak pasti sama ada Remy suka bunga sakura ungu ke tak...

Cuma...


Gambar dari histats ni...

Menunjukkan betapa ramainya yang mencarik bunga sakura ungu...

Untuk ape agaknya tu???

P/S: Remy memang suka ape ek Cik Bambam?

You Might Also Like

19 Comments

  1. remy suka bunga lily..mcm I.. ekkekekek..

    ReplyDelete
  2. hehe..remy penah sebut kt memana koot..tu yg ramai search tu..=D!

    ReplyDelete
  3. cntiknya bunga sakura ungu tu,,rasa segar je tgk ^^

    ReplyDelete
  4. kelakar pulak gambar kat atas tu!

    cantiknya sakura ungu..

    ReplyDelete
  5. salam,
    msti cantik sgt kan bunga sakura ungu ;]
    nt kalau akak jumpa post yea dlm blog.

    ReplyDelete
  6. remy pernah bgtau dia mmg suka bunga sakura ungu







    *tipu je* :P

    ReplyDelete
  7. kaler kan aje dgn airbrush! hahah

    ReplyDelete
  8. makwe remy ishak suka sakura warna apa?hehehe

    ReplyDelete
  9. kretipnya budak ni buat editing dengan dialognya sekali... lucu, pagi2 baca entry awak dah buat kakak tersenyum... thanks adik...

    ReplyDelete
  10. salam sunah...cantikla bunga sakura ungu kat atas tu...:)

    ReplyDelete
  11. stiap spesis bunga sakura, hampir keseluruhan spesis tidak dipanggil dalam gambaran warna. klau nk cari, carian dlm bahasa jepun pling baik bagi kategori warna.cari dlm inggris, prlukan kemahiran carian dgn menggunakan google. skadar menaip perkataan tnpa skrip khas, sukar.google hanya akan bagi list umum mengikut cadangan pengkelasan skript dalam googlebot.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com