BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, September 20, 2011

Syok Tengok Video Ni!

Comey sekali video ni...

Ekekeke...

Meh tengok meh...



Sila pergi ke website di SINI.

Fanpage lak kat SINI.


P/S: Dah daftar mengundi belom???


15 comments:

JIJI YU said...

aku selaku setiausaha pemuda kawasan aku ni pon lom daftar lagi

FaKArePa!n said...

Sunah ni dah daftar mengundi ke belum.. tahun depan dah nak pilihanraya tau..

Kalamhati said...

kak wan dah 2 kali mengundi..=)

nur anis said...

ala..internet problem. tak dpt nak tengok video tu. tapi, saya belum lagi daftar mengundi ni..

zakura said...

undilah dgn bijak.jgn merana dikemudian hari ye...follow sini

Paris Lipton said...

baiklahhh ><"

Panggil Aku Han said...

seriously like this video..^_^
tp han tak layak mengundi lg..huhu

Kancil 8349 said...

Kempen undi yang paling menarik dan paling ceria...kagum dan teruja kancil melihatnya...undilah we are the boss

sergeant keroro said...

erk! tak cukup umur :P

kura said...

ye. undilah!

FasiHaH SupiaN said...

blum daftar lagi...

Cik Bambam said...

rasa nak mengundi lak tgk video klip nie..hahahahaha..

efa nur said...

mari laaahh mengundi ^_~v

Eera Shera said...

x daftar lg..huhu

mcm ni lah said...

jom singgah ke blog sy ,
ade pelbagai aneka info2 terkini lagi sengsasi,
tajuk hot hari ini,
''Safee Sali tawan hati penyokong Cardiff City''
''kelayakan olimpik: Malayasia vs Jepun petang ini''
''Mat Sabu ditahan dan didakwa''
dan pelbagai lagi info2 terkini lg sengsasi di blog macamnilahkita.com

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.