BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, September 10, 2011

Tak Lewat Lagi Nak Skodeng... Err...


Terima kasih kepada....


yang jadi top 10 referrals bulan Ogos yang lepas...

Terrrrrlambat lagi nak keluarkan entri ni sebab beraya sampai terlupa nak update...

Terima kasih kepada kamu-kamu semua yang sudi berkunjung ke blog saya yang tak best ni...

Jemput lah datang lagi ye...

Tapi kuih raya da habis...


15 comments:

RedVixen said...

kuih raya xde xpe... nak duit raye je... hehehehehe

FasiHaH SupiaN said...

tuuu diaaaa.hehehe

rosmina samin said...

Kuih raya dah habis ke :(

mcm ni lah said...

kuih raye feveret sy,
tempeyek,
jom lepak ke blog sy, ade pelbagai info2 terkini lagi hangat di blog sy,
info hari ini.
myvi 1.5 dilancarkan.
cukai 6% : rais yatim bawa bantahan pengguna ke kabinet,
gambit akui ade sebut anjing, babi, susulan video klip marilah menari,
dan pelbagai info2 terkini lagi sengsasi yang ada,
jom terjah blog saya,

H.J said...

huhu..abang mat gebu tu.

lieynanilaz said...

raya sakan yerr...

syaimz said...

ala...baru nak merasa ):

hamzah ian said...

wah.. ada ben tu..

nuruashia ♥ said...

mcm mne nk check??? ajar kak limah boley?? hek9!

FaKArePa!n said...

adess.. Cloud 9 xleh masuk list la..huhu

sYafIk-wAy said...

nak kuih raya jugakk , tak kire2 . haha

MerLe said...

gne nk cek ni?

kura said...

abg beben. heheh

mcm ni lah said...

jom singgah ke blog sy ade pelbagai aneka info terkini lg sengsasi,
info utaman hari ini,
ajaran sesat hassan jonit kembali aktif,
asyraf haziq terima bantuan rm110,000.
penerjun JPJ cedera jatuh longkang.
dan pelbagai info2 terkini lagi sengsasi utk hari ini,
jom ramai2 terjah ke blog sy.

nazirulhazwan~ said...

eh?i bukan top refferer u ker?haha

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.