BLOG ENCIK SUAMI

Monday, September 19, 2011

Terima Kasih Sayang...

Alhamdulillah...

Sangat bersyukur dapat jumpa mereka semua untuk kesekian kalinya. Ada jugak yang baru first time jumpa. Ada yang da 2-3 kali jumpa, ada yang da banyak kali jumpa...tak kisah yang mana satu, sangat-sangat berterima kasih kepada semua sebab sudi bersama-sama sepanjang dua hari lepas.

Walaupun ada beberapa perubahan dalam rancangan perjalanan, namun semuanya tetap 'tabah' sampai ke hujung jalan. Hehehe... Bak kata mereka...

Cikgu Arif yang bersama-sama di Sedenak

CA Nadh yang ikot sama-sama ke Kajang

Kakakecik Shida yang sanggup bawak kete dari utagha turun ke selatan

Iffah yang sanggup tunggu sampai lewat malam...

Terima kasih...

Terima kasih kakakecik Shida, dak mucuk Ina, CA Nadh, kembaq Aimaa, along Usop, kak Ila, sarjan Keroro yang sabar menempuh perjalanan dari Sedenak ke Kajang... Terima kasih cikgu Arif yang bersama-sama mengunjungi rumah Atok Gebu kat Sedenak. Terima kasih retiss fofular yang sudi menerima kunjungan kami di tempat shooting (dan juga untuk 'kata-kata semangat' sepanjang perjalanan...:p). Terima kasih 'gegurl' Kirin yang sama-sama ke rumah kak Elly dan resakse Kyerull.

Terima kasih kepada Atok Gebu, Iffah Afeefah, Kak Elly, resakse Kyerull, dan kak Shida Anwar kerana sudi menerima kunjungan kami ke teratak kalian. Terima kasih atas layanan yang baik dan kedatangan yang diraikan. Insya'Allah jika umur panjang, lain kali kita jumpa lagi dan cipta kenangan yang lain pulak ye~ :)

Terima kasih jugak untuk dua cenderahati berharga ni...

Dan sabda baginda Rasulullah s.a.w, untuk mengenali sifat sebenar sahabat kamu, bermusafirlah bersamanya, tidur dan makanlah bersamanya, lihatlah cara dia mengendalikan marahnya...*tak jumpa perawi...kalau ada yang tau, sila tinggalkan pada ruangan komen kat bawah...terima kasih!*

Terima kasih semua... :)

P/S: Adakah kak Ila bakal bukak blog? Lalala~


27 comments:

Anum said...

wow bestnya
siap ada n3 lagi

JIJI YU said...

bess wooo..okeh aku jeles

cik pulau said...

wahhhh..jelezzz

shida anwar said...

terharu..teharu..terima kasih sudi jenguk umah x seberapa..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh seronoknyer berjumpa rakan2 semua.

aimie amalina said...

huuuuuuuuuu
besnyeeeela
semoga kenangan itu terpahat dihati kan...

EYQASARA said...

alooo sonoknye... bila la dpt join... sob~! sob~! -.-"

fRaMe+LenSeS said...

besh sgt pengalaman bersama suma.. seyes.. weee~~

A T I K A H L A T I F F said...

wahhh. bila lah dapat jumpa akak pulak

Niena Pengembara Ilahi said...

sgt2 jeles... (bercakap dgn muka yg siyes)

Kancil 8349 said...

jelesnya...huhuhuhu

Hanih Borhan said...

blogger2 p trip ke?beshnya...harap 1 hari nnT dpt macamni jgk :)

FaKArePa!n said...

jauh pengembaraan korang ni..

atiqsalleh said...

umah atq taknak datang

AlongUsop said...

trime kaseh sudi ajak.. :)

maaf kalau along ade buat salah spanjang pjalanan tu.. em...


*ambik masa mlawat ifah
*drive dgn agak.. er.. memang ganas kot?.. er..
*kalau ade lain.. along mtak maaf gak.. nguu

Sunah Sakura said...

@atiqsalleh

maaf atiq...bukan taknak yunk...masa dan jarak tak mengizinkan...huhuhu... insya'Allah lain kali ye..kalau bukan open house pun still boleh jumpa kan?

ciK LyndaWawa said...

eh..bez..bez..bez..nak jugak..=]

mcm ni lah said...

jom singgah ke blog sy,
ada pelbagai aneka info2 terkini lagi sengsasi,..
tajuk2 hangat di blog saya hari ini
'' safee sali terus cemerlang pikat jurulatih cardiff city,,
''kapal kargo korea utara ditahan gara2 pasang jalur gemilang terbalik''
'' syarikat dari malaysia, mamee monster dan mister potato taja manchester united,,
dan pelbagai lagi info2 terkini yg menanti anda,
jgn segan silu terjah ke blog sy, macamnilahkita.com

Citarasa Rinduan said...

bestnya.....
moga persahabatan kita kekal selamanya

amboi......
cikgu, siap bagi duit raya lagi.. hahahhaha

Mat Gebu said...

Terima kasih pakcik mat untuk semua..ampon dan maaf dari mat gebu juga...

Iffah Afeefah said...

Terharu bace wahhh

Areef Ibn Naim said...

salam,

tulah, belum hari gath dah mcm komplikated sgt perbincangan korang... pastuh jauh betul korang berjalan, siap sampai rmh org sakit tgh2 mlm, hehehe...

to be honest, nice meeting all of u :)

FasiHaH SupiaN said...

seronoknya...

Saiazuan said...

kawan sebenar :D

kura said...

wah. cantik plat tu? nak gak. heheh.

mcm ni lah said...

jom singgah ke blog saye,.
hari ni saye update 1 entry je kot,.
entry pasal,..
''lagu negaraku ciplak lagu hawaii + video lagu mamula moon / negaraku,,
jom kite ramai2 terjah ke blog sy, macamnilahkita.com sambil menari hula hula,.

aDisH.sHidA said...

sunaaaaaaaaaaaah....senyum dan bertakung je nie....akak pun tak sangka dapat ke johor dan beraya sama2 dengan PHS...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.