BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, September 7, 2011

Wordless Wednesday #23 : Jom Redah Ajeeee...



21 comments:

::contengan hati::)) said...

p beraya ke kak ;)

~Kirin Selama Perak~ said...

nak pi mana ni kak?
open house?
:P

FasiHaH SupiaN said...

nak pi mana?

JIJI YU said...

sah ko dah sesat

Nuur mutiara said...

pegi beraya eh kak? :))

^^nu[dd]yra^^ said...

google jgn x google..nak g jalan2 raya la tuh ;p

mas saari said...

nak redah kemana ni sunah? heheheee

Anum said...

pening tgk peta

mynameismy said...

nak ke mana tu...;D

slmt hr ry sunah!!! long time no see hehe...

[k]o{q}i[n] said...

motif..?? huhuhu

Dzarief Zuhdi said...

jalan beraya ker?? hehehe.. redah jer. :D

siti kektus said...

tak pe. mesti sampai punya kak. hehe ;p

aimie amalina said...

ooooo
ingt nak p mindef
nak p kem sg besi penye
hehehehe

mcm ni lah said...

jangan lupa singgah ke kg pandan dalam, dekat je dgn axis atrium tu.
kalo mcm tu jom singgah ke blog sy,
ada pelbagai info terkini lg sengsasi,
tajuk utama hari ini,
isteri parah terminum racun yg dibancuh suami,
keputusan piala malaysia,
rumah terbakar disyaki angkara janda.
petknode aniaya kucing.
dan pelbagai info2 terkini lagi sengsasi yg ada,..
jom ramai2 terjah ke blog saya.

maszull said...

salam sakura...wah dah siap map lg ni mesti kes nak beraya kn...

mana arah yg harus sakura tuju....selamat beraya yer...:)

shafiqabdshukor said...

redah je..
nak g mane la tu??
hehehehe

FaKArePa!n said...

jauh gak ekspidisi Sunah ni..hehehe

sergeant keroro said...

jauh jugak tuuu

CT said...

nak itutttt :)

slmt hari raya

http://batulesung.blogspot.com

efa nur said...

sesat!!
;D

kura said...

gps kah?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.