BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday #28: Cane Nak Guna Benda Ni?

Cici Wawa Maisara


21 comments:

RedVixen said...

comeeeiiii! ada yg kena gigit jugak ni! :D

mohd zhafri said...

cmne ek?

mohd zhafri said...

cmne ek?

Isteri Encek Bard said...

gewamnyer tengo cici ni tauuuuuu

mas saari said...

buat je sesuka hati cici ooooiii..heheheheeee

IBU GEBU said...

cici tolong tekan clutch je boleh... ahahaha

JIJI YU said...

apekata engko berak lam kete tu..cer try test tgk tuan engko hangen ke ta

Fad said...

thanks sunah follow cf...salam perkenalan juga..biasa baca n nampak link awk kat blog iffah..hehe

FasiHaH SupiaN said...

Hehe cici cici...cerdik dan comel ;-)

Kancil 8349 said...

comelnya...macam dia berfikir sesuatu kat situ..mungkin dia berfikir untuk membawa kereta ini...hehehe

NasZ said...

cuba tengok buku manualnya. hehe.

MOHD NASER.com

sergeant keroro said...

kereta sape ni?? hehe XD

Iffah Afeefah said...

Cici sile kncng huhu

Suhaili Sarif said...

eee budak ni
asal mahal sgt nak senyum..

HasrulHassan [HH] said...

Mesti ada benda atas dashboard yang nak diterkam tu

Ujang9897 said...

dlm hati cici berkata.."knp la tuan aku nk dol sgt suruh aku bwk keta.."

mcm ni lah said...

jom terjah ke blog saya.
hari ni ada berita tergempar di blog macamnilahkita.com ,
''letupan di pusat beli belah di subang jaya,4 org cedera setakat ini''
jom ramai2 terjah ke blog saya,
ada gambar2 di lokasi kejadian.

Cik Asma BLuppy said...

pikir panjang tu.... hahahaha

aimie amalina said...

kikikiki
alahaiii
nape la comei beno cici pndg stereng niiii

maszull said...

salam sunah...alahai cute nyer die....cici nak bawa kete yer...bawa baik2 yer...:)

cik pulau said...

pusing je cici oiii..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.