BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, September 14, 2011

Wordy La Pulak : Terima Kasih Kakak Comot



Sebenarnya saya gi pejabat poslaju pusat kat Taman Perindustrian Larkin, Johor Bahru. Hari raya lepas, sebelum balik ke Johor, kakak comot sorang neh mintak alamat rumah kat Johor. Katanya nak pos barang. Saya pun bagi aje. Then beberapa hari lepas kakak comot inbox dekat FB. Dia kata dah pos barang, mungkin hari Isnin sampai.

Hari Isnin...semua keluar rumah, jadi takde sape nak sambut abang posmen. Huhuhu... Balik dari lab, tengok-tengok ade notis dari poslaju National Courier. Diorang datang, tapi kitorang takde kat rumah. So, kena amek kat pejabat poslaju pusat. Baru hari ni berkesempatan nak pergi.

Dah berdebar-debar baca mesej kakak comot kat FB sebab dia kata kalau amek lambat, nanti cair. Erkkk! Apekahhh bendanya tuuu... Lepas tu kakak comot siap cakap, yang besar tu boleh kecikkan. Erkkk! Apekahhhh...??? Hahaha~ Ada lagi, dia kata satu benda tu jangan dikunyah, untuk buat kek cantik-cantik bagi jamu mata dia. Errr...

Dah sampai rumah, bukak bungkusan tu dengan hati yang gumbiraaaa... Ekekeke... Alhamdulillah, terima kasih kakak comot untuk walnut, coklat, kurma, buah tin, kacang pistachio, keychain dannnnn....jubah tuuuuu!!! Sangat cantik!!! Dah try, hosmet cakap nampak besar sikit. Tinggi dan lengan da elok dah...cuma lebar sikit. Hehehe... (so kakak comot da tau kite tinggi manaaaa... :p)

Terima kasih kak Lydia Miza! Sayang kakak comot ketat-ketat!!!


20 comments:

JIJI YU said...

hamboi engko..pemes bebeno dah ni

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaah..best nyer...

H.J said...

hoho..best dpt hadiah mcm tu

Anum said...

syoknya dpata gift

Niena Pengembara Ilahi said...

wahhh untungnye :D

logorithm said...

Nasib baik bukan aiskrim. :-p


Terbaru dari Logokoko:

[U] Ah Long perosak harta awam!

[13PG] Taik hidung yang degil

[U] Virtual Reality (VR)

mas saari said...

untung sunah...

sabtu ni pi rumah iffah ke? akak nak ikut... pi pukul berapa? nanti PM kat inbox FB akak ye..

maszull said...

salam sakura...wah best nyer dpt hadiah dr kakak comot...:)

p/s mama nak tanya sakura la...sakura dok area jb ker...?

cik pulau said...

best la..huhuhu...
takde ke orang nk bg sy jugak.hahaha

Sis-Lin said...

Saya punya takde ke????

Pendekar Berkuda said...

present tense ada?? ahaks...

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaa
jelesnyeeee
hehehehee
cononye dieee
smp bebi froggy pon asik dok tiomm bungkusan tu jeee
hehehe

kiera'sakura said...

Alhamdulilah... bestnye.... :D

kura said...

wah. seronok dpt jubah woo..

Isteri Encek Bard said...

Wahhh give dr sis lm

rosmina samin said...

bestnyer... ^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sama2 kasih adik cumil...hehe, akak comot rasa hepi adik suka brg2 tu

Miss Lady Iena Nazir said...

heh jgn habeskan.

post sini sikit.

FasiHaH SupiaN said...

wahhh bestnyaaa

Oh Oeya said...

Wahhh! Bertambah gumbira di hari raya :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.