Malas, Malas, Malas!!!

Lazy cat by ~ninereeds-DA on deviantART

Huwaaaaaaaaaaaaaa~

Sekali lagi bumi Sunah Suka Sakura dot com dilanda badai. Lalu menenggelamkan segala rasa untuk berjalan-jalan di taman, malah menghanyutkan juga keinginan untuk bercucuk-tanam sambil bergeli-geli bersama para petani seperjuangan yang lain.

Erk! Itu simbolik semata-mata!

Badai apakah yang melanda hingga menyebabkan Jeneral SSS dot com semakin kurang berblogwalking dan mengupdate blog sambil beramah-mesraan dengan rakan blogger lain? Huhuhu. Rasa macam dah makin malas pulak nak berblog. Kemalasan itu semakin bertambah-tambah sejak beberapa hari lepas, bila mana Jeneral SSS dot com begitu sibuk merancang masa depan, dalam masa yang sama nak jugak berfoya-foya di alam maya, tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (cinta bukan milik kita~~~) internet sangatttttttttttt lembab sekali~ dua kali~ tiga kali~ empat kali~

Gggrrrr~

Bila tenet lembab, jadi berat tulang nak berblogwalking dan membalas jejak kengkawan blogger yang begitu rajin mengupdate blog. Wuwuwu... Bila da dua tiga hari pun lembab lagi, jadi berat tulang pulak nak menjenguk blog sendirikkkk. Bila da lama-lama lembab dan lembab dan lembab lagi, jadi berat seberat-beratnya jugaklah nak menjenguk FB dan Twitter. T_T

Sila kembali wahai semangat!!!

28 comments:

  1. aololololo jgn la mcm ni adikecik sunah sakura...kakakecik setiap ari akan klik 3S tp sayang sekali

    ReplyDelete
  2. sile kembalikan semangat jeneral SSS!
    ku seruuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
    hehehe

    ReplyDelete
  3. alorh comelnye miow.. kak sunah, tamo mlas2 yep... (^^) hihii..

    ReplyDelete
  4. yelah kan.. kalau saya, bila dah lebih sehari tak update, mesti macam malas yang menjadi2.. takda idea la, malas nak BW.. uhu... macam2

    ReplyDelete
  5. boss sila cpt kembali. nadh snyi la... boss tadak..

    ReplyDelete
  6. kak limah pon da mcm mls nk berblog hohoho

    ReplyDelete
  7. jgnlah malas nnt sy pun malas jgk....hihi

    ReplyDelete
  8. hehe...ayie kalo smpt shje berblogwalking sebb sdh mulkn blik title pljr..hehe

    ReplyDelete
  9. sy dh lme x berblog walking ni..huhu..

    jgn smngat jd lembab sudah..hee..

    ReplyDelete
  10. puhhh kanan puhhh kira!
    kembalikan semangat sakura untuk kembang mekar ditaman2 kami...heheee

    ReplyDelete
  11. waa...dh macam lagu bruno mars lar pulak..lazy..ngeee~~

    ReplyDelete
  12. sama la..laptop buat hal pulak x leh detect wifi..baru nak kumpul semangat nak berblog balik ni..hehe

    ReplyDelete
  13. samalah..
    tapi sebab sebuk..tak sempat nak jenguk blog..ekeke..

    ada nampak cam alasan smata2 tak..hahaha

    ReplyDelete
  14. samalah..
    tapi sebab sebuk..tak sempat nak jenguk blog..ekeke..

    ada nampak cam alasan smata2 tak..hahaha

    ReplyDelete
  15. kalau dah masalah tenet tu akak comot tak leh bantu lah kemalasan tu dik cumil..hehe

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum sunah...mmg lah sejak kebelakangan ni internet lembab sesangat n kekadang mmg malas nak BW kan tapi sunah datangkn semangat tu semula yer walaupun internet lembab teruskn berblogging tau...:)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum sunah...yang dlm gambar tu cute nyer teramat2 la sgt tapi malas yer tu sebab baring jer...:)hehehe...cici mana ek...

    ReplyDelete
  18. internet lembab?

    sila keringkan.


    ahaksss.

    ReplyDelete
  19. ni internet dah oke boleh la pergi merisik balik.. =]

    ReplyDelete
  20. lagi payah bila banyak sgt benda nak setel..online pun dr hp je...kejap2

    ReplyDelete
  21. la yeke .. patutla,,

    kembali kan lah semangat jeneral SSS yg tercicir di persimpangan tu.. hekhek

    ReplyDelete
  22. uhhu jeneral ss.. teruslah bersemangat~! medan mad'u kamu menantikanmu... all da best~

    ReplyDelete
  23. apsl malas2 ni...go!go!go!..x mo malas2 ok!

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.