BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, November 10, 2011

Konon-konon Spontan #12



In member function ‘virtual TclObject* FlowClassifierClass::create(int, const char* const*)’: error: cannot convert ‘FlowClassifier*’ to ‘TclObject*’ in return

WHY???


15 comments:

JIJI YU said... Reply to comment

kang ak u akt aaku tak paham entry engko kang..ko majuk

.: iEyLa :. said... Reply to comment

hukhuk...maksudnye kak???
hihi... ;)

Sunah Sakura said... Reply to comment

@JIJI YU

@.: iEyLa :.

u'ols tak paham, i lagi tak paham! ahahah~

Tea said... Reply to comment

Aku bagai kure2 memahami.. Takpe kure2 yang tabah pasti paham :|

Syahir Ramli said... Reply to comment

ape tu??mcm coding tp ntahla...haha

NadiRah said... Reply to comment

maksudnye I LOVE U ALL...

Ainul Hayat said... Reply to comment

Cik Sunah,
Apakah maksudnye ni? Coding error ker?

Faaein Talip Roy said... Reply to comment

hahaha.. serius.. tak faham.. hehehe.. ;p

Sunah Sakura said... Reply to comment

@Ainul Hayat

aha...coding error...tak tau cane nak setelkan...huhuhu

Iffah Afeefah said... Reply to comment

xpham

aimie amalina said... Reply to comment

aiyoooo
x de help ke yg kasi taw error ni kak?

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

haiyooooo apekah?

fRaMe+LenSeS said... Reply to comment

apa tu? apa tu?

maszull said... Reply to comment

assalamualaikum sunah...apa maksudnya ni ek...:)

Anonymous said... Reply to comment

kalau ada create table utk virtualize objek ,properties untuk initial identier class(key) tu tak lengkap/tak wujud/salah.tak rujuk kat advisor terus?guna simulation apa?setiap simulasi punya fungsi key in yg berlainan. elok juga rujuk buku panduan aturcara simulasi tu.

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (58) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (9) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.