BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, November 10, 2011

Konon-konon Spontan #12



In member function ‘virtual TclObject* FlowClassifierClass::create(int, const char* const*)’: error: cannot convert ‘FlowClassifier*’ to ‘TclObject*’ in return

WHY???


15 comments:

JIJI YU said...

kang ak u akt aaku tak paham entry engko kang..ko majuk

.: iEyLa :. said...

hukhuk...maksudnye kak???
hihi... ;)

Sunah Sakura said...

@JIJI YU

@.: iEyLa :.

u'ols tak paham, i lagi tak paham! ahahah~

Tea said...

Aku bagai kure2 memahami.. Takpe kure2 yang tabah pasti paham :|

Syahir Ramli said...

ape tu??mcm coding tp ntahla...haha

NadiRah said...

maksudnye I LOVE U ALL...

Ainul Hayat said...

Cik Sunah,
Apakah maksudnye ni? Coding error ker?

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. serius.. tak faham.. hehehe.. ;p

Sunah Sakura said...

@Ainul Hayat

aha...coding error...tak tau cane nak setelkan...huhuhu

Iffah Afeefah said...

xpham

aimie amalina said...

aiyoooo
x de help ke yg kasi taw error ni kak?

FasiHaH SupiaN said...

haiyooooo apekah?

fRaMe+LenSeS said...

apa tu? apa tu?

maszull said...

assalamualaikum sunah...apa maksudnya ni ek...:)

Anonymous said...

kalau ada create table utk virtualize objek ,properties untuk initial identier class(key) tu tak lengkap/tak wujud/salah.tak rujuk kat advisor terus?guna simulation apa?setiap simulasi punya fungsi key in yg berlainan. elok juga rujuk buku panduan aturcara simulasi tu.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.