BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, November 30, 2011

Langit Itu Warna Biru...




20 comments:

maszull said...

assalamualaikum sunah...wah mcm best jer nak gi lah fb ni...:)

incik hijau said...

:) heheeh

JIJI YU said...

hehee..aku tgk idea aku sume die dah tulis..

Iffah Afeefah said...

ai kene bacela bku die satu

Fad said...

oo..ingat pe la tadi..hehe

Selendang Merah said...

wah...nak layari lah..thank kak

Fad said...

kita letak awak dlm bloglist kita..hehe

Rozuan Ismail said...

langit syarikat rupanya

Cik Pulau said...

Hilal Asyraf memang berbakat..
macam tak caye je dia dngan saya sama umur je.huhuhu

Woofer Storm said...

nak terjah juga..thank sis sunah^^

sergeant keroro said...

ohhhh

anGah said...

angah suka hasil karya cikgu abu umar.. dr blog lama dia..

FarhanahAdzlan said...

dah selalu juga pi situ=)

sea_lavender said...

ske sgt singgah web tu.. n kenal la seorang editor bahagian himmah ~~

qasehraihan said...

komen saya sama ngn jiji sunah..hakhak

Gen2Merah said...

ooo, ingatkan langit warna merah tadi... ekeke

mas saari said...

menarik!! boleh tengok ni..

Niena Pengembara Ilahi said...

mari menjadi hamba :)

Ummi said...

Yuhuuuu, assalam budak comeeyyy...hehhee...langit biru eh...awan kaler apa? muahahahhaa :))

Tea said...

Haha baru nak gaduh sal warna langit...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.