BLOG ENCIK SUAMI

Friday, November 4, 2011

Macam Mana Saya Boleh Lupa?

Sakura Aidil Adha ade tak?  ~gambar dari SINI

Macam mana la saya boleh lupa adik saya ada kat KL?

Mungkin sebab saya da biasa duk sorang kat Semenanjung dan tak gi mana-mana kalau orang lain sibuk balik bercuti, saya jadi lambat sikit nak fikir yang saya boleh je gi KL untuk jumpa adik saya. Dah last minute ni baru lah terfikir. Itu pun sebab ada sorang tu tiba-tiba tanya... Hahaha~

So, hari ni insya'Allah saya akan gerak ke KL. Jumpa adik saya kat sana~ Raya haji dengan sedara kat sana~

Kalo de yang nak jemput datang ke rumah, sila-sila la jemput kat FB ye~ :p


P/S: Doakan saya selamat sampai...


26 comments:

A.s.t.i.n.a said...

wasehh urg swk kaaa sabah kaa?

Tea said...

bukannya lupa ttp tak ingat~

Iffah Afeefah said...

ai pon lupe gak

waaaa

snokla ade adik

nk dtg umah ai pon bole

tgk babies

Anum said...

hehehe
selamat hari raya haji

FasiHaH SupiaN said...

sy masih di KL ni ngah

mas saari said...

selamat bercuti di KL ye!

Sis-Lin said...

Ooo balik raya 2 in 1 eh..kekekekekeke

Selamat Hari Raya Sunah :)

athirah said...

balik kg balik kg balik kg

JIJI YU said...

larr beraya kat kl ke

miss atie said...

kamu di tag di sini...
http://mutiaralife.blogspot.com/2011/11/11-tagged.html

tq... :)

Fyqa said...

bole lupa lak ye kak.

hee :)

Fyqa said...

bole lupa lak ye kak.

hee :)

Fyqa said...

bole lupa lak ye kak.

hee :)

Fyqa said...

bole lupa lak ye kak.

hee :)

Citarasa Rinduan said...

sunah..sunah..
hehehe

selamat bergembira bersama adik kamu disana ya
selamat hari raya dik

BeloG MTT said...

Selamat menyambut Aidiladha sis :)

Cik Bambam said...

heheheh.. meh lar dtg umh akak kek Nilai ni hah.. ajak lar 'orang' tuh! ahhahaha

mynameismy said...

Salam AidilAdha Sunah...:)

mynameismy said...

Salam AidilAdha Sunah...:)

maszull said...

assalamualaikum sunah...selamat hari raya aidil adha dan semoga bergembira bersama2 sedara...:)

rosmina samin said...

Adoii camne boleh lupa ni? hahaha Selamat Hari Raya Haji Sunah ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak pun ada adik kt sini.. tp adik confirm blk kg.. akak je x confirm.

Selendang Merah said...

selamat hari raya haji kak sunah.

delarocha said...

semoga dipermudahkan segala urusan

aimie amalina said...

weee
sonoknyee
walau di perantauan x rase keseorang kan..

Niena Pengembara Ilahi said...

skang ni dh kelik johor kn?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.