BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, November 1, 2011

Saya Dah Sampai Stage...

Gambar dari SINI

Saya? Stage PANIC ke arah DESPAIR mungkin...

Tu la, dulu main aje kat stage PROCRASTINATION!


14 comments:

Botak Juvana said...

ingatkan kat drudgery tu nanti ulang balik.. hahahaha..

:P

cik Atiera said...

hihi..klaka..

http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/11/memang-tak-ada-gadis-seperti-aku.html

"awak tahu kenapa?
sebab saya dah cukup muak dengan segala janji2 kosong lelaki..
bilang mahu menanti, alih2 ada pengganti!"

JIJI YU said...

aku salu despair je la

Iffah Afeefah said...

Ade masalh ke

Kalamhati said...

caiiyyyookk!!=)

SoLy SoLicious said...

kalu saye dh blur teramat tu..tehee

sumaiyah mokhtar said...

kalau panic makan gula getah kunyah slow2 :)

FasiHaH SupiaN said...

ok kita sama

FaKArePa!n said...

x faham... heheh

delarocha said...

cool

SoLy SoLicious said...

peliknye, mcm mne kak sunah boleh jumpa blog sy yg 1 lg tu eh?hehee...

*malu sye...

blog-tips-kurus said...

saye despair je la kot..! ;)

Zulfikar Hazri said...

mcm betul.. heheh siap main yoyo...

fRaMe+LenSeS said...

ehhe. :) smgt2. .:P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.