BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, November 10, 2011

Selamat Tinggal

http://selamattinggal.blogspot.com



17 comments:

nini said...

yeah....menusuk...thanks mengingatkan

Tentang Kita said...

promote blog rupanya..ingatkan aper td

Faaein Talip Roy said...

ingatkan sunah nak wish selamat tinggal dekat blog ni.. huhuhu..

nak pi singgah sana la.

fRaMe+LenSeS said...

pencuci hati. :D

Tea said...

Mcm ensem jer mamat ni..

Iffah Afeefah said...

erm nk g mne lak ni

mas saari said...

suatu hari kita pasti meninggal dan ditinggalkan...huhuhuhu

menusuk kalbu bila baca ayat tu!

Azza Firza said...

singgah :DD

diana said...

semalam pun ada blogger yang
letak kan blog selamat tinggal ni sebagai blog pilihan kat entry akak..

Munnafendy said...

ERK....sedar & tersedar =P

JIJI YU said...

kenapa aku rasa cam aku kenal sgt ngn mamat ni ek

aimie amalina said...

bes kan blog ni
sejak tawu semalam
byk pulak mie selongkar belog die
kekekeke

Areliff said...

harta, keluarga pasti akan ditinggalkan..yang pasti amalan yang akan ikut bersama :))

FasiHaH SupiaN said...

nampak sgt nice

pengemis Cinta~ said...

antara blog feberet pc..;)

maszull said...

assalamualaikum sunah...mama nak pi terjah la blog dia ni...:)

udin said...

hurm.. dunia ni hanya persingahan sementara..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.