BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, November 29, 2011

Tuhan... Aku Terlalu Banyak Berdosa...

Blossoms of Spring... by ~eye-am on deviantART

Tuhan aku tahu banyak dosaku
Hanya ingat Kamu kala dukaku
Namun hanya Kamu yang mampu
Membuka pintu hatinya...

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya...

- hanya mampu berserah, moga cahaya tiba nanti -

[Ombak Rindu - Hafiz & Adira]


23 comments:

Selendang Merah said...

membaca entri nie wat hati bertambah sayu n merasa diri ini kerdil...

Ujie said...

semoga Allah menitipkan yg terbaik utk kamu..

diana said...

kenapa kita cuma teringat dosa bila kita bersedih???
hehehh

lieynanilaz said...

tak sanggup untuk menghitung dosa-dosa ku....

Eera Shera said...

suka gak layan lagu ni skrg..lirik best

mas saari said...

moga dosa2 kita telah terampun olehNYA..

kura said...

ombak rindu.. wahh.

Oh Oeya said...

Senyum sayanggg :)

qasehraihan said...

huhuhu...sayu je baca entry ni..
sunah ok ke??

Iffah Afeefah said...

mmg ai byk dosa
sebab tu sakit xsemboh2

Rozuan Ismail said...

lagu ni best.lirik dia sgt bagus

hazanis said...

suka jalan2 di blog sunah suka sakura....:)

Panggil Aku Han said...

selalunya bila sedih kita igt Dia..
hmm...

SoLy SoLicious said...

sepatutnye, duka/suka kite perlu dekatkan diri padaNya

محمد رازيق said...

nice entry sunah.. tq sbb mengingatkan.. btw kalau sunah free, jmput dtg blog kami yer. salam kenal :) jmput bc JIKA @ KALAU

cimOt said...

biar kita senantiasa rasa diri ini berdosa agar senantiasa berwaspada daripada alpa..

kiera'sakura said...

hanya Dia ketenangan kita... :)

Kumbang Jingga said...

suka baca blog sunah sakura nie..sbb blog sunah nie menenangkan jiwa..meneneramkan hati..berunsurkan islamic..best2

Kumbang Jingga said...

suka baca blog sunah sakura nie..sbb blog sunah nie menenangkan jiwa..meneneramkan hati..berunsurkan islamic..best2

Cik Pulau said...

ehmm.. ombak rindu..

Kumbang Jingga said...

suka baca blog sunah sakura nie..sbb blog sunah nie menenangkan jiwa..meneneramkan hati..berunsurkan islamic..best2

maszull said...

assalamualaikum sunah...semoga semua dosa kita diampunkan olehNYA...InsyaAllah...:)

Niena Pengembara Ilahi said...

tersentuh...rasanya bnyak dosa yg masih melekat.........xsmpat nk mnta ampn pda org tu,sedih :(

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.