BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, November 2, 2011

Wordless Wednesday #38: Suggested to be Published



18 comments:

Anum said...

siapa kah itu?

Sunah Sakura said...

@Anum

anak

aimie amalina said...

kak sunah ke ni?
kikiki...comei benolahhhh

mynameismy said...

.... anak orang eh hehe

JIJI YU said...

takkan ady kot.putih gile ni

FasiHaH SupiaN said...

angah mase kecik2. keh3

Iffah Afeefah said...

haha y penting ai skong jiji

wakaka

Lea Isnawi said...

gambo zaman kecik

Sis-Lin said...

Alolololo tomeinyaaaa...

Syhhhh comeinya anak Sunah.. :p

::dEyb:: said...

comey pic...anyway awak dah ditag..sile ke blog untuk jenguk..hehe

kiera'sakura said...

sape nie kak?

Atiqah Farhana Safian said...

Comel.. Nak cubit je pipi dia.. Hehe..

My new entry.. Kalau rajin, jemput2lah baca. Hehe..
http://farhana93.blogspot.com/2011/11/kau-nak-sound-aku-pun-nak-sound-lar.html

Miss Nadya said...

anak kak sunah??comel..berapa tahun ni??

mas saari said...

mesti anak buah ni!

Tea said...

Mcm iklan anak yg hilang.. Tolong cari...

Comellll

Hanih Borhan said...

zaman2 gigi baru nak tumbuhlah ni...hahaha

Niena Pengembara Ilahi said...

nampak cam laki hehehhehehehe.

maszull said...

assalamualaikum sunah....alamak gambar zaman kanak2 la cute nyer die skg maybe lg cute x...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.