BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, November 23, 2011

Wordless Wednesday #43 : Nasi Ayam Penyet Untuk Kakakecik

Ini Bibik's Restaurant punya~ Takde kaitan dengan penyokong atau pemain Indonesia.


18 comments:

al_hakim said...

tengok nasi ni teringat pulak yang tak makan tgh hari lagi..jom makan.

efa said...

uwaa sedapnya kak sunah nak gak ekeke lapaq terus huhu

Oh Oeya said...

Tempe kecik dan sikit heheh..

Niena Pengembara Ilahi said...

ayam itu mmg betul2 kena penyek

aDisH.sHidA said...

gluuuuuuuuuuuuuuuuuurp telan air liur....ok ok akak makan semua kecuali sayur kobis n tempe,mana tauhu nie..........


nak nak nak nak ayam penyet

mohd zhafri said...

makan kat bibik x ajak

bersama kak Es said...

ayam kena penyet sampai krg isi...huhuhu

makin kecik la si kakak

mas saari said...

sedapnya! lama dah tak pekena nasi ayam penyet ni..

Anum said...

sedapnya

Lea Isnawi said...

nasi ayam penyet ni yg kuar jalan jalan cari makan ari tu ke?

kiera'sakura said...

klu kt sini die ade terung skali..hihihi

najwa's said...

sedap! :D

ciK LyndaWawa said...

sedapnya ayam penyet...=]

Iffah Afeefah said...

tringin nk g skudai makan ni

Syafiq Ahadin said...

tempe!!! asal dia bagi dua je??? :(((

Ainul Hayat said...

Sunah,
Makanan pebret nih. Sambal dia mmg sangat malatop.

JIJI YU said...

ek eleh..cam la bes sgt

Suhaili Sarif said...

nk nasik penyett jugakkkkkkk

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.