BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, November 2, 2011

Wordy Wednesday: Me... For Now...


Buat yang tertanya-tanya...
Gambar #WW sebelum-sebelum ni tu gambar saya masa kecik.
Ikut rentetan umur...dari berapa bulan sampai berapa tahun.
Stop sampai umur pegang bear koko tu da takde gambar lain da dalam simpanan.
So, lompat terus ke gambar ni ye. :p


14 comments:

Iffah Afeefah said...

eh y kecik tu xde rupe yu la hahahaha

Faaein Talip Roy said...

wanita muslimah yang diidamkan lelaki yang soleh.. wahh... ^^,

JIJI YU said...

waa dah lawa dah engko sekang ni kan

Aretikz said...

Wah ~ Tingginya sunah :p

Niena Pengembara Ilahi said...

ada tgk tadi... :D

xpnah tgk sunah yg real :)

Tea said...

Wahhhh anggunnyaaaaa...

FasiHaH SupiaN said...

jauh noo melompat

SoLy SoLicious said...

^^

Gen2Merah said...

gambar sekarang dah menunjukkan seorang yang matang dan menunjukkan perilaku seorang Muslimah sejati.. alhamdulillah (",)

aimie amalina said...

weeee
itulah sakura ku! =]

mas saari said...

gambar masa kecil dah tengok, gambar sekarang masih samar2... bilalah dapat jumpa orangnya face to face!

maszull said...

assalamualaikum sunah...fuyooo gambar ni dah semakin ayu n dah dewasa kn...:)

Santri T.P.I.N.I said...

cantik gambar ni...nice touching!

Solihin Zubir said...

dh tgok gambar sunah masa tecik2.. amboihhh.. comey nowh.. nk ngorat... upsss.. haha..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.