Jangan Masuk Banyak Sangat Group di Facebook!

December 27, 2011


Gulppp~

Baru tau pasal ni tadi.

Rupa-rupanya kita tak boleh join terlalu banyak sangat group kat Facebook. Ada limit dia rupanya. Tapi tak tau la berapa limit yang Mark tetapkan. Entah da berapa banyak group yang user ni join sampai nak approve pun takleh dah ni.

So kalau kamu-kamu yang tengah baca ni rasa diri tu dah terjoin banyak sangat group, hati-hati la eks~ Kang kena limit pulokkk~


P/S: Terfikir-fikir cane lah diorang yang join banyak sangat group ni gi jenguk semua group yang diorang da join tu?

You Might Also Like

36 Comments

  1. kekadang bukanlah nak join byk tp ada la kawan2 FB mintak join group itu ini then dia suh kita vote dia lah apa lah.. mlss den

    ReplyDelete
  2. Emm, selalu kenak add org masuk grup, banyak jak notification, leave jak la, senang

    ReplyDelete
  3. baru tahu..nasib baikla dapat tahu awal.

    ReplyDelete
  4. alamak.... dah brape group ek aku join? huhuhu

    ReplyDelete
  5. oo..abis, kalau org yg mskkn kite dlm group tanpa pengetahuan, tup2 dah byk..mcmane tu..huhuhu~

    ReplyDelete
  6. ooooo.. baru tau pasal ni.. hurmmmm..

    ReplyDelete
  7. 2 minggu lepas awin dh tau dah...time nk approve kat kelab blogger....

    ReplyDelete
  8. eyda join group blogger je sume. heheh

    ReplyDelete
  9. 2 minggu lepas awin dh tau dah...time nk approve kat kelab blogger....

    ReplyDelete
  10. entah ler...tak perasan la pulak

    ReplyDelete
  11. pulak dh..tp tak pernah lg dpt sign nie sbb..tak masuk banyak pun group..hee

    ReplyDelete
  12. Join group yang kenal je. Group yang tak penting or memang takda kaitan, terus leave.

    ReplyDelete
  13. abru taw dn terpikir jugak
    grup yg ade ni pon byk berhabuk berinci2 ha
    hehehehe

    ReplyDelete
  14. Eza baru masuk 6 group.. heee...Er, belum sampai limit kot.:P

    ReplyDelete
  15. tq for the info cik sunah.. walau saya dah deactivate fb, sy boleh kongsi dengan kawan lain.

    ReplyDelete
  16. akak join sahabat blogger je! heheheee

    ReplyDelete
  17. macam2...nasib akak x banyak group yang join hehehe

    ReplyDelete
  18. oooo...baru tahu..^^

    ReplyDelete
  19. baru tau. dan sekarang pula masalah takleh ping, takleh nak watpe! argh!!!

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum sunah...yer la mama pun baru tahu gak ni....hehehehe...:)

    ReplyDelete
  21. rasanya dah dekat 200 group dah ak join he3

    ReplyDelete
  22. masuk jenguk2... leave group.. mcm tu aku buat....

    ReplyDelete
  23. baru tau tapi sebab jarang layan FB tu yang tak berapa nak amik tau.. ;)

    ReplyDelete
  24. Ini notis kepada Group Admin nih...

    Cik Sunah admin kepada Group apa?


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Nombor plat kereta yang cool tapi HARAAAAAAM!

    [U] Merry Christmas 2011

    [U] Makan taik

    ReplyDelete
  25. ehehehhe...
    skang ni dah tak terjenguk pn grup blogger sume.. huuuuu~

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com