BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, December 27, 2011

Jangan Masuk Banyak Sangat Group di Facebook!


Gulppp~

Baru tau pasal ni tadi.

Rupa-rupanya kita tak boleh join terlalu banyak sangat group kat Facebook. Ada limit dia rupanya. Tapi tak tau la berapa limit yang Mark tetapkan. Entah da berapa banyak group yang user ni join sampai nak approve pun takleh dah ni.

So kalau kamu-kamu yang tengah baca ni rasa diri tu dah terjoin banyak sangat group, hati-hati la eks~ Kang kena limit pulokkk~


P/S: Terfikir-fikir cane lah diorang yang join banyak sangat group ni gi jenguk semua group yang diorang da join tu?


36 comments:

BeloG MTT said...

Err baru tahu jugak ni -.-'

Mr.PinGu said...

kekadang bukanlah nak join byk tp ada la kawan2 FB mintak join group itu ini then dia suh kita vote dia lah apa lah.. mlss den

Kalamhati said...

gitu plak ek..hehe

nur amalina athman said...

<--baru tau..:)

mUm_tAz said...

Emm, selalu kenak add org masuk grup, banyak jak notification, leave jak la, senang

fRaMe+LenSeS said...

br tau. hihihi.

hoyahadis said...

baru tahu..nasib baikla dapat tahu awal.

Pembawa_Wacana said...

alamak.... dah brape group ek aku join? huhuhu

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

oo..abis, kalau org yg mskkn kite dlm group tanpa pengetahuan, tup2 dah byk..mcmane tu..huhuhu~

Iffah Afeefah said...

Xamik tau da sal group hehe

deen azmee said...

ooooo.. baru tau pasal ni.. hurmmmm..

putERi-kAtEk said...

2 minggu lepas awin dh tau dah...time nk approve kat kelab blogger....

Eyda Syahida said...

eyda join group blogger je sume. heheh

putERi-kAtEk said...

2 minggu lepas awin dh tau dah...time nk approve kat kelab blogger....

hyazz said...

entah ler...tak perasan la pulak

farah unly said...

pulak dh..tp tak pernah lg dpt sign nie sbb..tak masuk banyak pun group..hee

El-Janna said...

yg byk sgt fren tu pun sama:(

Raisya Haris said...

Join group yang kenal je. Group yang tak penting or memang takda kaitan, terus leave.

Rozuan Ismail said...

haha.dah over limit le tuh

aimie amalina said...

abru taw dn terpikir jugak
grup yg ade ni pon byk berhabuk berinci2 ha
hehehehe

Eza Boom Boom :) said...

Eza baru masuk 6 group.. heee...Er, belum sampai limit kot.:P

محمد رازيق said...

tq for the info cik sunah.. walau saya dah deactivate fb, sy boleh kongsi dengan kawan lain.

mas saari said...

akak join sahabat blogger je! heheheee

aDisH.sHidA said...

macam2...nasib akak x banyak group yang join hehehe

FasiHaH SupiaN said...

sy byk unjoin.haha

Eera Shera said...

oh ada limit gak ek..baru tau

pengemis Cinta~ said...

oooo...baru tahu..^^

Syafiq Ahadin said...

baru tau. dan sekarang pula masalah takleh ping, takleh nak watpe! argh!!!

DuNia bArU ciPa ^^ said...

oh...baru taw..
tanxx bagitaw

maszull said...

assalamualaikum sunah...yer la mama pun baru tahu gak ni....hehehehe...:)

Areliff said...

rasanya dah dekat 200 group dah ak join he3

Tea said...

masuk jenguk2... leave group.. mcm tu aku buat....

aizamia3 said...

baru tau tapi sebab jarang layan FB tu yang tak berapa nak amik tau.. ;)

kiera'sakura said...

owh ade limit rpenye....

logorithm said...

Ini notis kepada Group Admin nih...

Cik Sunah admin kepada Group apa?


Terbaru dari Logokoko:

[U] Nombor plat kereta yang cool tapi HARAAAAAAM!

[U] Merry Christmas 2011

[U] Makan taik

Cik Pulau said...

ehehehhe...
skang ni dah tak terjenguk pn grup blogger sume.. huuuuu~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.