BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, December 27, 2011

Jangan Masuk Banyak Sangat Group di Facebook!


Gulppp~

Baru tau pasal ni tadi.

Rupa-rupanya kita tak boleh join terlalu banyak sangat group kat Facebook. Ada limit dia rupanya. Tapi tak tau la berapa limit yang Mark tetapkan. Entah da berapa banyak group yang user ni join sampai nak approve pun takleh dah ni.

So kalau kamu-kamu yang tengah baca ni rasa diri tu dah terjoin banyak sangat group, hati-hati la eks~ Kang kena limit pulokkk~


P/S: Terfikir-fikir cane lah diorang yang join banyak sangat group ni gi jenguk semua group yang diorang da join tu?


36 comments:

BeloG MTT said... Reply to comment

Err baru tahu jugak ni -.-'

Mr.PinGu said... Reply to comment

kekadang bukanlah nak join byk tp ada la kawan2 FB mintak join group itu ini then dia suh kita vote dia lah apa lah.. mlss den

Kalamhati said... Reply to comment

gitu plak ek..hehe

nur amalina athman said... Reply to comment

<--baru tau..:)

mUm_tAz said... Reply to comment

Emm, selalu kenak add org masuk grup, banyak jak notification, leave jak la, senang

fRaMe+LenSeS said... Reply to comment

br tau. hihihi.

hoyahadis said... Reply to comment

baru tahu..nasib baikla dapat tahu awal.

Pembawa_Wacana said... Reply to comment

alamak.... dah brape group ek aku join? huhuhu

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... Reply to comment

oo..abis, kalau org yg mskkn kite dlm group tanpa pengetahuan, tup2 dah byk..mcmane tu..huhuhu~

Iffah Afeefah said... Reply to comment

Xamik tau da sal group hehe

deen azmee said... Reply to comment

ooooo.. baru tau pasal ni.. hurmmmm..

putERi-kAtEk said... Reply to comment

2 minggu lepas awin dh tau dah...time nk approve kat kelab blogger....

Eyda Syahida said... Reply to comment

eyda join group blogger je sume. heheh

putERi-kAtEk said... Reply to comment

2 minggu lepas awin dh tau dah...time nk approve kat kelab blogger....

hyazz said... Reply to comment

entah ler...tak perasan la pulak

farah unly said... Reply to comment

pulak dh..tp tak pernah lg dpt sign nie sbb..tak masuk banyak pun group..hee

El-Janna said... Reply to comment

yg byk sgt fren tu pun sama:(

Raisya Haris said... Reply to comment

Join group yang kenal je. Group yang tak penting or memang takda kaitan, terus leave.

Rozuan Ismail said... Reply to comment

haha.dah over limit le tuh

aimie amalina said... Reply to comment

abru taw dn terpikir jugak
grup yg ade ni pon byk berhabuk berinci2 ha
hehehehe

Eza Boom Boom :) said... Reply to comment

Eza baru masuk 6 group.. heee...Er, belum sampai limit kot.:P

محمد رازيق said... Reply to comment

tq for the info cik sunah.. walau saya dah deactivate fb, sy boleh kongsi dengan kawan lain.

mas saari said... Reply to comment

akak join sahabat blogger je! heheheee

aDisH.sHidA said... Reply to comment

macam2...nasib akak x banyak group yang join hehehe

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

sy byk unjoin.haha

Eera Shera said... Reply to comment

oh ada limit gak ek..baru tau

pengemis Cinta~ said... Reply to comment

oooo...baru tahu..^^

Syafiq Ahadin said... Reply to comment

baru tau. dan sekarang pula masalah takleh ping, takleh nak watpe! argh!!!

DuNia bArU ciPa ^^ said... Reply to comment

oh...baru taw..
tanxx bagitaw

maszull said... Reply to comment

assalamualaikum sunah...yer la mama pun baru tahu gak ni....hehehehe...:)

Areliff said... Reply to comment

rasanya dah dekat 200 group dah ak join he3

Tea said... Reply to comment

masuk jenguk2... leave group.. mcm tu aku buat....

aizamia3 said... Reply to comment

baru tau tapi sebab jarang layan FB tu yang tak berapa nak amik tau.. ;)

kiera'sakura said... Reply to comment

owh ade limit rpenye....

logorithm said... Reply to comment

Ini notis kepada Group Admin nih...

Cik Sunah admin kepada Group apa?


Terbaru dari Logokoko:

[U] Nombor plat kereta yang cool tapi HARAAAAAAM!

[U] Merry Christmas 2011

[U] Makan taik

Cik Pulau said... Reply to comment

ehehehhe...
skang ni dah tak terjenguk pn grup blogger sume.. huuuuu~

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (58) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (9) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.