BLOG ENCIK SUAMI

Monday, December 12, 2011

Jom Bergaol-gaol di Gaol.FM~~~

Ehem...

Saya muncul kembali setelah seharian menyepi. Cehhh...baru nak diam lama-lama, terus tak jadi sebab nak kena sampaikan sesuatu ni. Hurm hurm hurmmm...

Pernah dengar tentang Gaol.FM?

Tak pernah?

Orait...ni salah satu stesyen radio internet yang baru je berusia 3 bulan. So, masih baru lagi kat Malaysia ni. Hari tu da masuk paper Kosmo 8/12/11 tentang radio ni. Kemunculan radio ni adalah sebagai pesaing radio-radio berfrekuensi kat negara ni, eh bukan, bukan! Diorang tak berniat nak bersaing pun, okehhh! Hahaha~ Tak percaya, gi baca kenyataan Ketua Pegawai Eksekutif dia kat SANA~


Yang menariknya, diorang ni sangat mesra pendengar. Diorang ade fanpage Facebook kat GaolFM (sila Like!), dan sambil-sambil kita dengar online tu kita boleh mintak lagu kat fanpage tu. Tambah-tambah lagu yang susah nak dengar kat radio berfrekuensi yang biasa. So, nak dengar lagu-lagu lama dan baru yang jarang dibukak kat radio biasa, boleh la request kat diorang. Nak dengar Ady Budika nyanyi pun boleh jugak...eh!

Haaaaaaaaaaaaa??? Ady Budika??? Nape lak tetiba dia nak nyanyi kat sana??? Ahahaha~

Pssst, pssstt!

Tengok gambor kat bawah ni...


Haaaaaa... Sebab tu la Ady Budika akan muncul kat Gaol.FM esok~ So, jangan lupa eks~ Kul 2.30 petang esok, ramai-ramai bukak radio internet Gaol.FM jommmm. Kita dengar Ady Budika nyanyi. Eh, bukan, bukan! Diorang nak interview jiran saya tu je... Hehehe...



15 comments:

sergeant keroro said...

hehe, takyah senyap la :P

Iffah Afeefah said...

Jiran je ke

muhahaha gaol2 len mcm byinye

al_hakim said...

tak pernah dgr pon..haha

FasiHaH SupiaN said...

goal!!! menag2...erk adybudika? pemes ames

al_hakim said...

komen di entry yang tiada kena mengena memang terbaik..haha..btw eja kuajaq yang betul macam tu ek.baru tau..hehe..kedah celup

mas saari said...

first time dengar ni...menarik!
femes betul adybudika tu..heheheee

lieynanilaz said...

kat utara mesti tak dapat dengar radio baru ni..warghhh tak leh dengar sore ady budika...

Подтверждаю said...

as salam..
menarik. first time tu~ hoho~
bunyi macam gaul pun ada. bergaul dengan bunyi. wahh..ditemuramah. haha~ nak dengar enche ady mention pasal atok gebu boleh? erk


tapi kena berhati-hati la kan. semakin leka kat internet, layan pula lagu-lagu yang diminati pasal boleh request lagu kesukaan. boleh jadi makin leka kann~

tambah2 lagi, request pula lagu yang melalaikan..dah tentu sentuh pula bab hukum berdasarkan Islam.

huhu..kena pandai-pandai bawak diri la kan..dugaan di mana-mana. kekeke

Sunah Sakura said...

@lieynanilaz

dengar guna internet yunk..so semua yang ade internet boleh dengar... :)

Syafiq Ahadin said...

tak dapat! ada praktikal kimia esok. wooo~~~

Halimatun Sa'adiah said...

bjiran ke korang dua..ke lebeh dr tu...hehehhe

maszull said...

assalamualaikum sunah...betul la first time dengar ni....:)

Cik Pulau said...

perhhh..hebat...
bangga lettew abg ady.. haha

Areliff said...

abg adi punye radio hehehehee..

VECASTS - LISTEN ONLINE RADIO WATCHING ONLINE TV said...

TONTON PELBAGAI SIARAN TV ONLINE DAN DENGARKAN PELBAGAI SIARAN RADIO ONLINE DARI DALAM DAN LUAR NEGARA SECARA PERCUMA
VEBCASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,HINDI MOVIE ,AXN LIVE ,STAR MOVIE LIVE ,MAX CHANNEL LIVE LIVE UNTERNATIONAL RADIO AND TV BROADCASTER
MALAYSIA RADIO ONLINE , UNTUK MENONTON sini lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
MALAYSIA RADIO ONLINE terdapat lebih 200 buah stesen radio online malaysia lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html watch live ,rtm1 ,rtm2 ,tv3 ,ntv7 ,8tv ,tv ,pas tv ,mobtv ,1hujau tv ,1 malaysia tv ,tv selangor and more tv kat sini pun ada gaol fm

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.