Thursday, December 8, 2011

Saya Terpaksa Slow Down...

Macam entri-entri yang lalu.

Sekali lagi entri macam ni muncul. Huhuhu. Hari ni langsung tak update blog sejak entri last semalam kan? Nak tau tak sebab ape? Ye, memang la saya bizi, tapi bizi tu bukan lah sebab utama sangat. Tak de idea? Tu pun ye jugak, tapi bukan la sebab utama jugak.

Hurmmm... Habis tu sebab ape kena slow down???

Sebab... Sebab... Sebab bandwidth usage untuk broadband da exceeded 5GB... Hahaha~ Adehhh. Siyes jadi slow macam siput (siput tak bersalah, ok!) bila nak surfing. Huhuhu. Ni mesti sebab banyak download video bulan ni. Huhuhu.

Bila da jadi lembab ni kena la slow down jugak berblog sebab tak dapat nak sabar sangat tunggu blog loading. Mana yang tag saya kat Facebook tu ada la saya jenguk bila sempat. Tu pun lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tunggu dia loading. T_T

Lagi sedih bila dashboard saya da ok sekejap-sekejap dan boleh tengok entri-entri terbaru kamu semua, tapi takleh nak blogwalking sangat. T______T

Maka, di sini saya ingin meminta maaf sebab tak balas jejak kamu-kamu semua. Kemalasan untuk blogwalking dalam keadaan internet lembab sedang melanda. Sekian.

9 comments:
Write Comments
  1. a'ah..klo b.band lmbat mmg sengsara jiwe raga

    ReplyDelete
  2. memang terseksa kan..

    saya punya dah kena block..
    skang guna abang punya bb..huhuhu...

    ReplyDelete
  3. bandwidth betul2 mempengaruhi mood blogging..:p

    ReplyDelete
  4. akk kalau intenet lembab mesti sgt la sgt mls nk online kot.tah2 blog pn berabuk.ni pun smntara intenet laju boleh la kan..heee

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sunah....sabar jer la sunah BB ni kekadang buat kita hilang kesabaran...:)

    ReplyDelete
  6. ngehh...Lia terasa, sekarang ni berblogwalking pun umpama mengengsot..hailah, nasib badan..guna BB

    ReplyDelete
  7. beli lah kuata baru kak! heheh

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com