Saya Terpaksa Slow Down...

Macam entri-entri yang lalu.

Sekali lagi entri macam ni muncul. Huhuhu. Hari ni langsung tak update blog sejak entri last semalam kan? Nak tau tak sebab ape? Ye, memang la saya bizi, tapi bizi tu bukan lah sebab utama sangat. Tak de idea? Tu pun ye jugak, tapi bukan la sebab utama jugak.

Hurmmm... Habis tu sebab ape kena slow down???

Sebab... Sebab... Sebab bandwidth usage untuk broadband da exceeded 5GB... Hahaha~ Adehhh. Siyes jadi slow macam siput (siput tak bersalah, ok!) bila nak surfing. Huhuhu. Ni mesti sebab banyak download video bulan ni. Huhuhu.

Bila da jadi lembab ni kena la slow down jugak berblog sebab tak dapat nak sabar sangat tunggu blog loading. Mana yang tag saya kat Facebook tu ada la saya jenguk bila sempat. Tu pun lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tunggu dia loading. T_T

Lagi sedih bila dashboard saya da ok sekejap-sekejap dan boleh tengok entri-entri terbaru kamu semua, tapi takleh nak blogwalking sangat. T______T

Maka, di sini saya ingin meminta maaf sebab tak balas jejak kamu-kamu semua. Kemalasan untuk blogwalking dalam keadaan internet lembab sedang melanda. Sekian.

9 comments:

  1. a'ah..klo b.band lmbat mmg sengsara jiwe raga

    ReplyDelete
  2. memang terseksa kan..

    saya punya dah kena block..
    skang guna abang punya bb..huhuhu...

    ReplyDelete
  3. bandwidth betul2 mempengaruhi mood blogging..:p

    ReplyDelete
  4. akk kalau intenet lembab mesti sgt la sgt mls nk online kot.tah2 blog pn berabuk.ni pun smntara intenet laju boleh la kan..heee

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sunah....sabar jer la sunah BB ni kekadang buat kita hilang kesabaran...:)

    ReplyDelete
  6. ngehh...Lia terasa, sekarang ni berblogwalking pun umpama mengengsot..hailah, nasib badan..guna BB

    ReplyDelete
  7. beli lah kuata baru kak! heheh

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi?

Terima kasih tinggalkan komen~ ;)

Powered by Blogger.