BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, December 8, 2011

Saya Terpaksa Slow Down...

Macam entri-entri yang lalu.

Sekali lagi entri macam ni muncul. Huhuhu. Hari ni langsung tak update blog sejak entri last semalam kan? Nak tau tak sebab ape? Ye, memang la saya bizi, tapi bizi tu bukan lah sebab utama sangat. Tak de idea? Tu pun ye jugak, tapi bukan la sebab utama jugak.

Hurmmm... Habis tu sebab ape kena slow down???

Sebab... Sebab... Sebab bandwidth usage untuk broadband da exceeded 5GB... Hahaha~ Adehhh. Siyes jadi slow macam siput (siput tak bersalah, ok!) bila nak surfing. Huhuhu. Ni mesti sebab banyak download video bulan ni. Huhuhu.

Bila da jadi lembab ni kena la slow down jugak berblog sebab tak dapat nak sabar sangat tunggu blog loading. Mana yang tag saya kat Facebook tu ada la saya jenguk bila sempat. Tu pun lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tunggu dia loading. T_T

Lagi sedih bila dashboard saya da ok sekejap-sekejap dan boleh tengok entri-entri terbaru kamu semua, tapi takleh nak blogwalking sangat. T______T

Maka, di sini saya ingin meminta maaf sebab tak balas jejak kamu-kamu semua. Kemalasan untuk blogwalking dalam keadaan internet lembab sedang melanda. Sekian.


9 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

a'ah..klo b.band lmbat mmg sengsara jiwe raga

Cik Pulau said...

memang terseksa kan..

saya punya dah kena block..
skang guna abang punya bb..huhuhu...

diana said...

bandwidth betul2 mempengaruhi mood blogging..:p

アヌムちゃん said...

akk kalau intenet lembab mesti sgt la sgt mls nk online kot.tah2 blog pn berabuk.ni pun smntara intenet laju boleh la kan..heee

maszull said...

assalamualaikum sunah....sabar jer la sunah BB ni kekadang buat kita hilang kesabaran...:)

FasiHaH SupiaN said...

xpa kita samaaa

Cik Lia Lomi said...

ngehh...Lia terasa, sekarang ni berblogwalking pun umpama mengengsot..hailah, nasib badan..guna BB

kura said...

beli lah kuata baru kak! heheh

Iffah Afeefah said...

Beli bodband br je haha

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.