BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, December 1, 2011

Spontan Pagi Khamis #14


Dua orang housemates diperlukan mulai hari ini di Taman Sri Pulai, Skudai.
3 ciri: Perempuan, tiada bilik peribadi, ok dengan kucing.
Boleh PM saya di Facebook. Terima kasih.


17 comments:

JIJI YU said...

aku nak le kalo cam tu

mas saari said...

kena yang minat kucing lah ni..

Sunah Sakura said...

@JIJI YU

eh, nkoo perempuan ye daddy?

Sunah Sakura said...

@mas saari

tak jugak..tak minat, tapi ok..ok la..ok maksudnya tak takut yang tahap fobia..tak alah yang tahap teruk dengan bulu kucing...

noraim said...

st tak suka kucing msti tak blh. hihi.

Suhaili Sarif said...

ooo x jumpa lg ya dr hari tu

Iffah Afeefah said...

Erm xbpe nk spontan

Syafiq Ahadin said...

saya memenuhi syarat!!! :)

Cik Pulau said...

ehhmm...
sy xnak..
xduk jb..hehehehe

Citarasa Rinduan said...

kak ayu nak pindahhhhhhhhhhh

Oh Oeya said...

Akak tlg rogerkan eikkk sayanggg :)

Areliff said...

mari kita spontannnnn...hehehehehee,...

housmate laki ke heheee

model pakaian muslim wanita said...

wow great post thanks

qasehraihan said...

owh..saya di selangor..hehe
tgk komen jiji..boye betul dia..hehe

Fad said...

iklan ni...amik kesempatan ni..hehe

Deen Azmee said...

ok dgn kuceng tu yg penting.. hehehe..

maszull said...

assalamualaikum sunah....wah nak cari housemate yer...kat Tmn Sri Pulai yer jln mana ek..?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.