BLOG ENCIK SUAMI

Monday, December 19, 2011

Sudah, Sudah! Cukup-cukuplah Tu!

Morning pearls by =Dr4kon on deviantART

Ok, dah dah!

Hishh. Kang sume tanya diorang blogger jenis ape, jenuh jugak nak belek blog satu-satu. Hahaha~

Banyak lagi kan jenis blogger kat alam maya ni. Bila da publish entri semalam tu, terkeluar lagi jenis-jenis lain dalam kepala ni. Ye la, blogger anime, blogger hero kanak-kanak, blogger sayang haiwan, blogger fotogedik, blogger sesedap rasa, blogger kera sumbang pun ada jugak kan. Tu kalau tambah lagi banyak-banyak, ade jugak lebih 50 tu kang. Hahaha~

Hari ni hari Isnin, hujan rahmat kat Skudai ni. Sejuk-sejuk macam ni tentu sekali sangat sedap untuk masuk semula ke dalam selimut walaupun dah mandi. Hahaha~ Tapi tapi tapi... Ada kerja yang perlu disiapkan sebelum tiba hari Khamis minggu ni pulak~ Maka, kena la rajinkan diri untuk meneroka netbook ciput ini. Huhuhu.

Selamat bersarapan semuanya, selamat berpuasa kepada yang berpuasa sunat hari ni, selamat bekerja kepada yang bekerja, dan selamat menimba ilmu kepada yang ada kuliah hari ni. ^_^


20 comments:

mohd zhafri said...

mcm x kje je hari ni....hujan masih belum berhenti...huhu

Anum said...

selamat pagi dan selamat bersarapan gak

Suhaili Sarif said...

ehem..kenapa nak siapkan keja b4 kamis.hihi

Sunah Sakura said...

@mohd zhafri

tu la..hujan lagi ni.. huhuhu

Sunah Sakura said...

@Anum

^_^

Sunah Sakura said...

@Suhaili Sarif

sebab setiap khamis da kena present progress... T_T

Nia Ridzwan said...

sobahal khair ;)

Sunah Sakura said...

@Nia Ridzwan

pagi~~~

ahsfantasy24 said...

Header tu sangatlah cantik,
I LIKE !!!!

Jom bersarapan :)

Latest Post:
1. Yang kau kahwin tu, kau pernah kahwin sebelum ni?
2. Lupakan cinta lama. Kau boleh?

JIJI YU said...

aku rasa cam tak cuti pon

FasiHaH SupiaN said...

ok..kna tambah, selamat present project kepada alang ye angah! hehehe m

Tiramisu Fatiema said...

Salam isnin,selamat pagi,moga dipermudahkan urusan arinie..

Iffah Afeefah said...

Mulekn pg ngn snyumn bmkne hehe

mas saari said...

kalau akak konpem dah masuk dalam selimut semula...heheheee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

assalamualaikum adik sunah

Rozuan Ismail said...

blogger retis le tuh.haha

maszull said...

assalamualaikum sunah...mmg hujan rahmat kat Skudai hari ni hujan x henti2kan...cuaca sejuk betul hari ...:)

Eera Shera said...

macam2 jenis blogger ade..err..kak sunah tak masukkan kot blogger yg cite psl die pegi mana2..blog travel la..aisy banyak sgt kan

Cik Bambam said...

blogger syok sndiri pon ada sunah! ahhahahaha

aimie amalina said...

selamat mncri keje aimie amalina
hehehe :))

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.