BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, December 22, 2011

Tak Spontan Sangat #15

Gambar dari link dalam gambar


"..dan aku mengharapkan dirimu bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."


Thanks *IFI* untuk kata-kata yang indah ni... :)


13 comments:

.: iEyLa :. said... Reply to comment

Terima Kasih YA ALLAH..

Anum said... Reply to comment

alhamdullilah

Iznie said... Reply to comment

memang kata2 yg indah... :) subhanallah... :D

Isteri Encek Bard said... Reply to comment

OOOH AYAT ITU SANGAT INDAH

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply to comment

indahnya..

Tiramisu Fatiema said... Reply to comment

suka..indah kata-kata nie ek..sesungguhnya Allah lebih tahu yang terbaik utk kita..

aimie amalina said... Reply to comment

^_______________________^

tenang je aseee..

Original CikTeddy said... Reply to comment

indahnya kata2..cik nak share ek?trime kaseh^_^

Sunah Sakura said... Reply to comment

cer bukak blog dia pulak...sangat indah alunan nasyid yang diperdengarkan... :)

Eera Shera said... Reply to comment

kata2 yg sgt indah..sy pun arap begitu ;)

Raisya Haris said... Reply to comment

Kata-kata yang indah. :)

maszull said... Reply to comment

assalamualaikum sunah...ayat yg menyentuh hati n jiwa ini...:)

Iffah Afeefah said... Reply to comment

xberape spontannn tp bolelaaa

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (58) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (9) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.