BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, December 22, 2011

Tak Spontan Sangat #15

Gambar dari link dalam gambar


"..dan aku mengharapkan dirimu bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."


Thanks *IFI* untuk kata-kata yang indah ni... :)


13 comments:

.: iEyLa :. said...

Terima Kasih YA ALLAH..

Anum said...

alhamdullilah

Iznie said...

memang kata2 yg indah... :) subhanallah... :D

Isteri Encek Bard said...

OOOH AYAT ITU SANGAT INDAH

nuyui a.k.a miss YUI said...

indahnya..

Tiramisu Fatiema said...

suka..indah kata-kata nie ek..sesungguhnya Allah lebih tahu yang terbaik utk kita..

aimie amalina said...

^_______________________^

tenang je aseee..

Original CikTeddy said...

indahnya kata2..cik nak share ek?trime kaseh^_^

Sunah Sakura said...

cer bukak blog dia pulak...sangat indah alunan nasyid yang diperdengarkan... :)

Eera Shera said...

kata2 yg sgt indah..sy pun arap begitu ;)

Raisya Haris said...

Kata-kata yang indah. :)

maszull said...

assalamualaikum sunah...ayat yg menyentuh hati n jiwa ini...:)

Iffah Afeefah said...

xberape spontannn tp bolelaaa

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.