Monday, December 26, 2011

Update Ikut Mood

Monday Morning by *fhrankee on deviantART

Monday morning.

Ya, hari ni hari Isnin. Dan hari ni cuti. Tapi saya tak mencutikan diri saya. Sekarang ade kat lab. Mungkin sampai lewat malam.

Hurmmm...

Mood berblog da semakin menipis. Beberapa hari lepas ade dapat email dari admin yang jual domain blog ni dulu. Rupanya da hampir setahun blog ni berdomain. Bila tengok tarikh domain ni dibeli, terkejot lak. Bukan kebetulan, tapi takdir Allah kan tarikh tu sama. Bila tarikh tu tiba nanti, insya'Allah saya buat entri ye. :)

Pernah saya baca kat blog rakan blogger, selalunya bila da setahun, mood blogging tu gerenti akan berkurang sangat-sangat. Kecuali pada orang yang betul-betul komited dengan blog dia. Adehhh. Saya ni da tak komited la ye...? Huhuhu. Serius da semakin takde rasa sangat da dengan blog.

Takpelah, lepas ni mungkin saya hanya akan update bila saya nak update je, insya'Allah. Nak update setiap hari pun macam dah tak boleh sangat dah. Maafkan saya.

Update ikut mood, blogwalking ikut mood gak... Boleh kan?

31 comments:
Write Comments
  1. setahun? emmm, 1januari nanti, genaplah setahun kite berblog..

    ReplyDelete
  2. ingatkan nk perli rupanya cakap pasai diri sendiri....tetiba terasa lak kan...haha....sebab sy pun update sesuka ati je...=p

    ReplyDelete
  3. utamakan kehidupan nyata~~ wewetttt

    ReplyDelete
  4. uncle mood pon dah kurang...

    tapi macam 'terpaksa' la pulak...

    haha

    ReplyDelete
  5. 28hb ni genap setahun usia blog. hehe! :)

    ReplyDelete
  6. hehe sy nih dh lebih setahun/.. k je berkobar2 hehee

    ReplyDelete
  7. Sama macam sayya....xtahulah nk bg komitmen yg camna..update pendek2 bolehlaa..semakin tua semakin byk urusan..arghh itu semua alasan? Huhu

    ReplyDelete
  8. entri sunah kira kencang juga..akak ni makin suram dah

    ReplyDelete
  9. feel nk update mcm dulu dh kurang la..

    sbb tu GK skrg ni try berjinak-jinak menulis cerpen plak...

    =P

    ReplyDelete
  10. boleh je sis,yang penting sis bahagia selalu..

    ReplyDelete
  11. sama la jugak...
    skarang ni pun rasa cam mood dah kurang skit.. huuuu~
    cam mana nak kejar mood ni supaya tak lari ekss..huuu~

    ReplyDelete
  12. nk update perlu brfikir dulu ... hurmmm, ade mood tapi smakin kurang .... aiyakk !!! kenape3 ???

    ReplyDelete
  13. heheh.. MO juga semakin hilang mood nak menulis di blog sebabnyaaaaaaaaaaaaa banyak benda lain nak kena tulis.. huhuhu.. oh nota..nota dan nota...

    ReplyDelete
  14. heheh.. MO juga semakin hilang mood nak menulis di blog sebabnyaaaaaaaaaaaaa banyak benda lain nak kena tulis.. huhuhu.. oh nota..nota dan nota...

    ReplyDelete
  15. haha.. betul la.. mmg betul..

    domain sy pun baru je genap setahun 3 hari lepas..

    mood blogging smakin pudar jugak skrg..

    dats why skrg ni sy update tak setegar dlu.. ikut mood..

    nk ckp kering idea, rasanya byk lagi yg masih bermain di minda ni.. tp itula.. tak ada mood.. smakin busy kerja juga mgkin..

    p/s : menjawab psal soalan gambar lisa surihani tu.. sy google je.. tak silap sy, tu gmbr dlm filem ombak rindu..

    ReplyDelete
  16. boleh kak :)
    menulis tanpa jiwa ye akan jadi kosong
    walau dipaksa tidak sama dgn yg asalnya
    heee


    p.s: ajeeennyee kat lab..heee..

    ReplyDelete
  17. kalo update masa x de mood cam tak de rasa..x cukup rencah hehe

    ReplyDelete
  18. yeahh..mood saya datang untuk berblogwalking di sini..

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  19. hmm, saya kena tunggu 9 bulan lagi untuk genap setahun untuk rasa apa yng cik sunah rasa.

    ReplyDelete
  20. La berdomain rupenye...mahal tak bayar??

    P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

    ReplyDelete
  21. akak pun kadang2 takde mood gak! tapi bila tengok orang update rasa jeles, terus nak update..

    ReplyDelete
  22. sama je dgn kak zu...ada masa update, kalau tidak terbiar je blog kak zu tu.

    ReplyDelete
  23. Memang lumrah dalam blogging kot kan sis kecuali yang betul2 komited. Next month genap setahun. Hmm MTT pon terasa benda yang sama :P

    ReplyDelete
  24. boleh...ikut kelapangan masa n fikiran;)

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum sunah...idea tu dtg tanpa diundang bila dah idea n n3 yg menarik terus jer taip n postkan yer...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com