BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 1, 2011

Remove Blog...di Tahun Baru


Oh, pada tahun baru ni, saya terpaksa...huhuhu..sungguh~ terpaksa -- remove beberapa blog di bawah 'tanggungan' saya. Kenapa? Sebab ramai gak followers konfius yang mana satu sebenarnya blog saya yang induk. Sampai ada yang gi follow blog . : cUmeLkUtaYaNg : . (blog kucing family la -_-"), blog Irdin Modul (blog usahasama sahabat-sahabat), blog JAKERS (blog bersama mantan MPM JAKERS UTM 2008/2009) dan blog Variasi Kek Lapis Sarawak (ni tak remove, memang saya yang handle sorang-sorang).

Jadi, lepas ni..kurang sikit kekonfiusan tu...blog tu masih di bawah 'jagaan' saya, jangan risau..cuma menggunakan akaun blogger yang lagi satu..(ops, kitak ade dua akaun ye?? :p) Terima kasih kepada yang menjenguk ke blog-blog tersebut ya~ memang terharu sangat-sangat~ yang meminta saya follow balik tu, actually da follow da...Sunah Mohammad tu saya la...seorang; mewakili blog-blog tu...hehehe...

Okie~ 'off'.



200th Followers~

Ops~ baru je bagi award jap tadi~ Ada satu lagi award khas di tahun baru~ hehehe..menunggu dari tadi sebenarnya~ risau pula kalau-kalau ter'missed'. Akhirnya, alhamdulillah...followers da sampai 200~


Beliau adalah Aqila Isa~ I loike her blog, so simple and dia menulis dari hati~ (betul, bukan bodek ni tau! hehe) Jangan lupa jenguk blog Aqila ni ye~

Thanks Aqila for coming by and dropped your print there...here's nothing much from me dear...your special new year gift~


Thanks dear~

Thanks also to all blogger friends yang da jadi follower selama ni~ :)

Bakal meng'off'kan diri selama dua hari mencari keTENANGan...nantikan kepulangan ye (ada ke yang menanti? adeh...)





Award: My TOP Commentators!


Okie~ kalau kamu-kamu semua perasan, beberapa hari lalu, saya ada post entry mengenai Pencarian TOP Commentators untuk blog ni~ Alhamdulillah, dah berakhir pun~ Saja nak bagi penghargaan buat yang rajin respon dan berkongsi pandangan~ Kot-kot ada yang salah kat entry tu, terima kasih buat yang betulkan, bagi cadangan, bagi sokongan dan lain-lain lagi.

Seperti yang saya pernah gitau dulu, saya akan gunakan Top Commentators widget di mana ia hanya akan menganalisa 500 komen terkini dalam blog yang hina dina ni. Jadi, kalau ada yang terlepas dari 500 tu, boleh cuba lagi tahun hadapan ye~ Hehe..

Hurm, pemenang award My TOP Commentators blog (yang hina dina ni) untuk 3 tempat teratas tu dah ada~ Mereka yang komited itu ialah...jeng jeng jeng...

.

.

.

.

.


Memang rajin betul komen. Jenguk-jenguklah blog dia, banyak entry bermanfaat~ :)


Awang ni bernasib baik gak la...:p ~ Blog awang ni boleh jadi sumber santapan rohani~ :)


Ha, yang ni istimewa sikit~ Ada 3 pemenang untuk tempat ketiga~ *winkwink*

Senarai top 10 pula:

Top 10 Commentators untuk 500 komen terkini~

Tahniah untuk yang dapat award~ sudi-sudikanlah ambil award yang tak seberapa ni...bolehlah tepek kat blog kamu-kamu yang hebat tu ya~

Terima kasih jugak kat semua sahabat-sahabat blogger lain yang bagi sokongan dengan perkongsian kamu-kamu semua~ (hari tu sangat bahagia bila Enchek Ben komen kat SINI~ ^_^)

Permulaan tahun baru 2011...apa agaknya yang menunggu kita kat depan nuu~?








Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.