BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 7, 2011

Award from MiSzLuLLaBy


Ouh, saya dapat award dari bakal Dr. MiSzLuLLaBy~ Seseorang yang comel bernama Norfa telah mengetag saya di SINI. Ops, bukan award percuma tau! Kena jawab soklan cepu emas~ Soklan-soklannya adalah...

Bila korang suka tulis entry?
Erm...suka tulis entry bila ada idea~ Tak kisah pagi petang malam~

Adakah korang Blogwalking hari-hari?
Err...hari-hari ke? Ye kot...kalau internet ok, leh la blogwalking...(nasib baik ang tak tulis 'bw' dalam soklan tu~ :p)

Namakan tiga blog yang korang paling suka baca..
| Yang ada dalam bloglist sekarang dan akan datang~ :D |

Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML
Agaknya saya akan jumpa ML kat klinik dia 10 tahun akan datang...
"Salam...ooo ni ke Dr. ML yang bagi award snow hari tu? Thanks ML, snowman sihat tak? :D"

Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~

Thanks Norfa dearie~





Ops! Bertukar~~~

Ouh, jangan terkejut! Ya, ini blog saya~ sunah suka sakura punya blog~ Dah bertukar wajah lagi...yang kenal rapat dengan saya mesti tertanya-tanya...

Kenapa ubah template blog lagi?

Yang dulu bukan da ok ke?

Betul ke ni blog sunah suka sakura?

Yang dulu lagi tu bukan lagi canggih ke?

Yang dulu-dulu punya tu bukan lagi luas ke?

Hurm..bagi menjawab persoalan ini (yang belum ada lagi pun orang tanya), saya tukar sebab nak bagi senang loading. Kesian dekat pengunjung yang internetnya agak lembap sikit tu. Dan, dah macam ni rasa lebih sejuk mata kot...tak semak sangat. Kalau masih semak, gitau la ye...kritikan dialu-alukan.

Terima kasih.




Blogging is Blocked!

Panas! Panas! Eh, isu panas lagi ke???

Tak panas sangat pun.

Panas kat tempat saya dan yang sewaktu dengannya jek.

Bukan panas cuaca, tapi panas hati! Huh~

Ade ke patut? Nak edit blog pun tak leh ke? Edit blog tu pon ade kategori adult ke? Ni mesti gara-gara nak tuttt ni, tu yang kasi block semua aktiviti yang melibatkan dashboard blogger (dashboard sahaja ye, blogwalking masih boleh dilakukan dengan aman damai). Huh~

Sila klik gambar kalau rasa macam tak nampak
Patutlah ada adik junior mintak tolong editkan blog, rupanya sebab ni ye? Yeke dik? Sungguh tak puas hati.

Admin: Blogging is blocked if you are using wireless provided by tuttt, but it's ok if you are using your broadband...(nak kata "demmit", tapi tak ayu la gitu~ :p)




Mama Cyda 1st GiveAway

Salam dan selamat pagi~

Pagi-pagi jenguk blog, seorang akak bernama Suri Solehah telah meninggalkan jejak bertag kat cbox dan komen~

Maka, dengan ini... Saya join benda yang ditag tu...

Apa benda tu?

Meh tengok gambar ni...


Yup! Mama Cyda wat 1st GA... Nape Mama Cyda wat? Jenguk SINI ye~

Nak tag 3 orang...
Kak Shida
Neena J
Trex

All the best to Mama Cyda and others yang join GA ni~ :)



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.