BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 29, 2011

Melangkah Tanpa Penat

"Apa erti hidup, jika sekadar bergerak dan berjalan...
tidak terikat dengan pedoman..
Kutemui JIWA ini tidak boleh 'HIDUP' tanpa Dia (ALLAH)..
Sejauh manakah langkah perjalanan??
biar melangit musafirku..
Pasti ISLAM ku genggam rapi.."
 
Saya suka baca kata-kata dalam header dia... Dah lama dah nak review kat sini, tapi kehilangan url blognya. Hari tu jumpa balik (tentulah hari tu sebab sekarang saya takde depan laptop~) bila klik kat Master Linky kat bawah. Alhamdulillah...

Meh jenguk blog dia kat http://secerahbintang.blogspot.com :)

Admin: Tak sempat lagi nak jejak balik... Sabar ye...




Sejak Bila Aktif Blog?

Sejak bila mula aktif blog ni? Dulu bukan slow je ke? Dulu selalu je mengadu takde idea nak tulis dalam blog. Selalu je bersawang...huhu.

Tapi sekarang da aktif balik...Update entry sehari bukan main berapa kali entah...Jadinya, pageviews pun naiklah. Buktinya dalam gambar kat bawah ni.


Ni overviews sejak enam bulan yang lepas...nampak tu, dekat bulan Mei...nampak sangat takde update. :p Dan akhirnya mencanak-canak naik sejak akhir-akhir ni.

Terima kasih semua yang sudi datang ke blog, terima kasih jugak kepada penganjur-penganjur segmen yang famous amous macam Enchek Ben...dan penyumbang trafik terbanyak adalah dari segmen Header Untuk Qila..terima kasih ye dear...

Trafik tu walaupun tak sebanyak trafik kamu-kamu yang tengah baca ni, tapi dah cukup bagi semangat untuk terus berblog. Alhamdulillah. Dan kamu-kamu yang masih baru, jadikan ni gak sebagai pemangkin semangat untuk terus ngeblog ye~~ ;)

Semangat betul ni...sampai buat auto publish lagi demi Cik Puan Nabila...:D

Admin: Maaf ye tak dapat jejak balik buat masa ni...




Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.