BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 6, 2011

Antivirus Baru Diperlukan!

Eiks, kat alam maya pun boleh sebarkan virus ke? Boleh! Kalau tak, tak mungkin orang buat antivirus kan? Dah kaya dah syarikat-syarikat antivirus seluruh dunia tu~ Beribu-riban duit diorang dapat dari pembeli-pembeli antivirus diorang.

Kamu semua guna antivirus ape? Antivir? Kaspersky? Avast? AVG?

Ok ke antivirus tu? Serius boleh lawan semua virus di alam maya?

Kadang-kadang mesti rasa geram kan, bila ada virus yang tak boleh nak dilawan oleh antivirus kita. Sedangkan kita rasa, antivirus yang kita guna sekaranglah yang terbaik. Yang terbaik tu macam mana? Tak melembapkan engine laptop? Tak de banyak malware? Tak payah update selalu? Terrer detect semua cacing-cacing dan jejentik nyamuk? Banyak yang terbaik....ikut keperluan individu~

Tapi...pernah tak kamu-kamu dijangkiti virus yang selama ni memang mustahil nak tersebar di alam maya? Huh! Pelik kan? Mana mungkin virus macam tu boleh tersebar...di alam maya lagi tu...

Virus apa?

Virus selsema la!

Macam mana ntah boleh tersebar....tak percaya? Sila klik SINI. Kesian dia da terjangkit! :D




GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI

Aiyok! Tak boleh! Kena update gak entry ni! Haha~

Korek lagi header Enchek Ben untuk tahu rahsia tersembunyi~

SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

Saya join! :D



Aku Terima Nikahnya~

Penat.

Blog bersawang?

Maaf...

Ye, masih kurang sihat...

Tapi housemate nikah hari ni...

Maka, memenuhi undangan sahabat lerr...

Ni je gambar yang leh kongsi~


Okie~ Baru balik! Penat! Daaaa~~~~




Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.