BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, February 16, 2011

Thanks Kak CR dan Anonymous!


Ala...baru je cakap nak update sehari sekali je tadi..ni takleh, kene update gak ni!

Lepas baca komen-komen readers...ada dua komen yang menarik hati saya~ ;)

Satunya dari Kakak Citarasa Rinduan~ kat SINI. Dia kata dia datang nak kasi gegar~ Terus teringat program gegar blognye~ Alhamdulillah...Kakak Citarasa Rinduan da gegar blog saya~ Kamu sudah?Hehe...

Sila jenguk kat SINI ye~ mana tau nak join gak~ tak tutup lagi tarikh~ ;)

Erm, tu satu...lagi satu komen, ditinggalkan oleh Anonymous di SINI. Hish, anonymous, anonymous... Bersusah-payah gak ang datang sini nak carik ceq. Bagus betul la! Ni nak puji lebih-lebih ni...betul, tak marah ngan anonymous kali ni...tak macam cik anon-cik anon yang dulu-dulu ye~

Oho~ cuba teka siapa Anonymous ni? Tak dapat teka? Meh tengok gambar ni~

Kamu ada? :D Kak Deqdeq ngan Ujang pun ada~~~

Yessss! Betul! Redmummy dah datang~ ;) Terima kasih Redmummy~ anda sangat gorgeous! Lenkali sila datang lagi ye~ :D

Okie~ sambung kije...sambil tu sile LIKE page NI ye...:D


KLIK ENTRI PROMOSI TERPILIH




Mencari Rentak


Saya terpaksa berhenti. Ni entry terakhir untuk malam ini...dan ia adalah autopublish. Esok nak kena present progress kat Supervisor. Maka, kena fokus sejak tadi...internet pun da kena catu sebenarnya ni. Kalau tak, tak boleh tinggalkan teman sejati ni. Tak percaya, leh tengok luahan tulus dan jujur hati ni kat page Enchek Ady. -_-"

Tinggalkan...tinggalkan...tinggalkan...

Tinggalkan jejak kat shoutmix, ok?

Kalau nampak box page Sunah Suka Sakura dot com @FB kat sebelah kanan tu, rajin-rajinlah like ye~ Menyahut seruan Yaya ni...

Okie...doakan saya...untuk mampu menanggung rasa rindu ini hingga segalanya selesai...T_T
.
.
.
.
.
Tetttt! Okie~ autopublish tak menjadik sebab salah set masa. Haha~ :p

Takpe...sekarang saya kembali...dan kembalinya saya adalah untuk memaklumkan...lepas ni mungkin saya akan kurang berada di sini...dah tak dapat nak publish entri banyak-banyak sehari macam beberapa bulan kebelakangan ni (sampai Trex pun terkejut~). Lepas ni kena fokus banyak-banyak pada project (saya dah jumpa semula cinta saya~) Banyak benda kena kejar...kena cari balik rentak yang dulu...

Lepas ni jadi macam Ir kot~ Entri sekali sehari? Mungkin...boleh percaya ke? :D


KLIK ENTRI PROMOSI



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.