BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 18, 2011

FF Jatuh Hati!


FF? Sape FF? Faizal Fredley la.. Dia cakap dia da jatuh cinta.. Ohooo~hoi~ Jatuh cinta kat sape? Bukan kat sape-sape.. Tapi kat blog pink ini! Hahaha.. Tak percaya? Nape kalo ceq cakap, mesti ampa sume tak percaya? Ish, nak merajuk la macam ni! Huh!

Okie, abaikan.. Takde maknanya nak merajuk, ni saya tunjuk bukti! Mesti terus percaya! :p


Hehe.. FF buat blog review dan petang tadi yang pinky-pinky terpilih~ Tak sangka lak blog ni dianggap pink sebab nampak polkadot jek banyak.. :p Terima kasih FF, tapi kamu-kamu semua jangan ikut dia panggil nama saya gitu, ok? Hahaha~

Kamu-kamu suke pink tak? Tak suke? Ohooo~hoi~ Tau tak Rasulullah s.a.w suke kaler pink pada tapak tangan kita? Sebab kaler pink kat tapak tangan melambangkan kesihatan yang baik~ :)

Bila cakap pasal jatuh hati kat blog sebab kaler ni, teringat entry sorang Fasihah petang tadi berkaitan dengan blog cantek. Perbualan dia dengan sahabat tu leh tengok kat SINI. Erm.. Betul ke gitu my dear? Entah lerr.. nak kata tak, ramai gak yang datang sini cakap gitu sebelum diorang follow~ Entah, tanya diorang la ek. :D


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH


Ni Izamir Ridzwan yang buat~



Nak kena review? Hehehe...bersedia ye IR~ Erk! Sekarang saya ada dua Ir! Satu IR, satu lagi Ir~ adohhhh...Blog Lebah ni antara yang fofular dan mempunyai template yang mantop kerana tuan punye Blog Lebah ni dah otai da bab-bab ni~ :D Saya datang Blog Lebah ni, saya segan nak menyampuk...entah~ tak tau nape..huhu. Tadi baru je nyampuk sekali sebab nampak Yuyu...:p Sebab pe saya menyampuk? Tu kena tanya lain kali sebab tak muat space...da nak cukup 100 words ni. Haha~


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



Logorithm vs Algorithm :D


Siyes! Maaf John, I memang akan membandingkannya. Tiap kali I tengok nama you atau bila mana I nampak perkataan algorithm, mesti dan pasti, I akan teringat salah satu darinya. Bila nampak algorithm I teringat kat logorithm. Bila nampak nama you pulak, mesti ingat dengan algorithm...eh, kenapa algorithm? Sebab I kena buat algorithm untuk research project I! Hahaha~

Adohh...kamu-kamu yang baca ni, nak tahu sape LOGORITHM ni? Dak-dak UTM sume, ni la supersenpai kita~ dia pernah accident gak dulu kat UTM...haha~ statement yang kene tulis! :p Uncle John ni ade blog tau! Meh amek gambar sikit muka depan blog dia...


Blog Uncle John ni best gak, dia pandai ce citer, dalam Malay lak tu! Ohooo~hoi~ da la ramai kengkawan dia datang baca~ kamu ada? :D Sila jenguk blog Uncle John kat SINI.

Memang bagus ada benda yang mengingatkan I kepada research I ni...selalu-selalulah menjenguk kat shoutbox tu ye...:D supaya tiap kali I nampak nama you, I terus rasa nak buat research! :D


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!




Hah?! Puan Ben Ashaari??


Adohhh...memang statement paling bahaya pernah saya dapat sepanjang berblog! Hahaha! Entah nape la Ir buat statement gitu...Tak percaya? Saya tak buat cite, hokay~ Cuba tengok ni...


Komen dia kat entry Saya Suka Dia...ops, suka orang lain ya, bukan Enchek Ben...kan saya dah kata Saya Tak Minat Enchek Ben dulu? :D Adoiyai...sungguh tak paham! Kenapa? Kenapa Ir? Sila jawab cepat! :p

Sungguh tak layak diri ni nak dikatakan macam tu...apatah lagi dikatakan terkenal. Siapa yang kenal? Takde sape pon... Huhu... Saya ni melukut di tepi gantang je, sangat jauh dari istilah terkenal yang kamu perkatakan tu...ramai lagi blogger lain yang lebih terkenal kat luar nun...

Saya masih baru lagi nak bertatih...masih jauh lagi perjalanan ni...masih banyak lagi entry yang nak dipublish tapi tak menyempat-nyempat. Masih banyak lagi yang perlu diperbaiki...semuanya sangat banyak...T_T

Nak terkenal? Pernah dengar seorang senior ni cakap, biarlah kita tak dikenali oleh penghuni bumi, tetapi dikenali oleh penghuni langit... You got it, my deorrr? Erm, tapi dia ada cakap jugak, kalau tak dikenali oleh penghuni bumi, susah jugak... Actually, ayat terbaik adalah "lebih baik dikenali oleh penghuni langit daripada dikenali oleh penghuni bumi..." Bila kita guna "lebih baik", maka kedua-dua penghuni ni penting untuk kenal kita kan? Dan kita kena pilih, mana yang lebih baik untuk kita... Kalau tak dapat, PM me, ok? ;)


Tambah sikit...err, Kak Azila...abaikan jek Ir tu..:p

Admin: Resepi yang semalam-semalam pun tak masukkan lagi...err, nak pindahkan semua resepi ke blog Kek Lapis Sarawak boleh? Lepas tu nak tukar terus blog tu jadi blog masak-masak macam blog Che DTS, boleh? Hoh!


ENTRI CAMBEST SAPA KALI NI? JOM TERJAH!




Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.