BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 27, 2011

Bosan Lah!!!


Bosan? Memang...tak tahu nape malam ni bosan. Hurm...

p/s: entry terpendek sepanjang berblog

.

.

.

.

.

Okie...guro saje.

Disebabkan bosan, maka jomlah kita menatap Perjanjian Pengawalan Senjata Nuklear. Esok ada discussion, lusa ada peresentation, tulat kena jumpa supervisor...maka, sedarlah...masa-masa yang bosan tu patutnya diisi dengan prepare untuk semua ni, ok? <---dia tengah bercakap dengan diri sendiri.

Hurm...belum tambah Chernobyl lagi...-_-"


Admin: Tergelak baca komen Encik Vampire kat entry pagi tadi. :D


ENTRI CAMBEST KEMBALI...JOM TERJAH!



Kamu Suka Yang Macam Mana?


Beberapa hari ni Enchek Nuffnang macam merajuk pulak, tak dapat nak check stats kat situ. Maka, dapat check kat Blogger.com ni je la. Jenguk, jenguk, jenguk tadi...tengok lah entry mana yang konon paling hot sejak setahun lepas. Erm...top 5 entry yang konon-konon hot tu adalah...


Nampaknya semua yang berkaitan dengan Enchek Ben begitu hot sepanjang tahun, ye? :D Guro saje! Yang first tu mungkin sebab entry kempen, manakala yang kedua last dan last tu pulak entry segmen...kat atas ni semua berdasarkan pageviews, bukan komen ye. Sebab kalau check balik, ada entry yang dapat feedbacks lebih banyak dari yang atas-atas ni.

Manakala top 10 posts untuk minggu ni pulak...

Feb 22, 2011, 54 comments
132 Pageviews

Feb 24, 2011, 58 comments
117 Pageviews

Feb 21, 2011, 18 comments
73 Pageviews

Feb 21, 2011, 22 comments
68 Pageviews

Feb 26, 2011, 30 comments
60 Pageviews

Feb 25, 2011, 29 comments
50 Pageviews

Feb 24, 2011, 28 comments
49 Pageviews

Feb 26, 2011, 39 comments
49 Pageviews

Feb 21, 2011, 24 comments
47 Pageviews

Feb 22, 2011, 36 comments
43 Pageview

Okie, kat sini boleh nampak, promosi entry tu memang perlu, kalau tak, orang tak tahu...dia selalu kata, ok? Tak perlu cakap banyak-banyak dah...:D

Eh, Ustazah! : Cinta tu baru post semalam... Erm...suke eh baca entry macam tu? (terus kena cop jiwang, adehhh...-_-") Saya tengok entry-entry berkaitan contest atau bloglist, tak berapa nak kene hit. Mungkin sebab tu entry contest kot...tuan penganjur je datang check...hehehe.

Tapi...saya teringin gak nak survey. Kamu-kamu semua ni suka baca entry yang macam mana ek?  Nak saya tulis yang macam mana? Ke suka entry yang sesedap Sup Sosej kat Selera Sakura tadi? :D


ENTRI CAMBEST TAKDE SEBAB MYUNG NAK BAKO! :D





~bloglist the most superb vampire


Pagi tadi ada orang tag saya untuk join cabaran Encik Vampire ni...err...sekali lagi, tak payah sebutlah sape...cek sendiri kat link tu ye...hurm...


Mak ai, besar gedabak gambar Encik Vampire ni, kecikkan sikit...:D


Encik Vampire tanya, ops...sebelum tu...nak cakap...

SAYA SUKA BLOG ENCIK VAMPIRE!!!!!
SEBAB ADE SAKURA~~~~~
WEEHUUUUU~~~

Ops, terlebih excited! :p

Erm, Encik Vampire, saya nak join bloglist the most superb vampire bukan sebab saya superb, tapi bila saya tengok blog saya ada kat situ bersama-sama blogger yang memang dah superb tu, insya'Allah boleh menaikkan lagi usaha saya untuk berblog macam mereka~ dalam hati kata, "eh, segannya ada kat situ sekali, kena usaha lagi ni!" Jadi, Encik Vampire KENA (ini bukan ugutan, ok? :D) la letak saya dalam bloglist tu untuk pastikan saya mampu menjadi seperti mereka...lepas tu bolehlah kita sama-sama serapkan semangat tu kat bloggers lain pulak untuk berusaha dengan lebih tekun~! (macam karangan PMR pulak ni..-_-") Selebihnya, saya tiru orang yang tag saya tu ye...:p

Kalau tak terpilih pun takpe, saya tak  merajuk, ok? (kalau Encik Vampire ada froggy untuk pujuk, lagi ok...:p) Saya takkan buang lah Encik Vampire dari blogslist "Jenguk Sini Gak!" saya...hehehe.

All the best ye untuk semua yang join~ :)

Saya nak tag...Mutiara Bernilai...dan...WaveX...


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



Review Lagi dan Lagi~


Terima kasih, terima kasih, terima kasih~

Dia da review blog saya kat SINI~ lepas blog err...tak payah la cakap kat sini, nanti ade yang bising pulak...hurm...

Shahazrin.com <--- suka panggil dia gitu, entah! tak tahu nape~ macam da lekat lak. :D


Kenal Shahazrin ni dari segmen-segmen Enchek Ben dulu sebenarnya, dia selalu jadi penaja, soklan dia pun susah-susah. Hish! Tu yang susah nak menang tu... :p

Blog Shahazrin ni da banyak kali tukar template tau! Yang kali ni, ok~ Hehehe...start berblog dari bulan Mei 2010, entry sebulan mencapai 100 lebih gak tu~ bagus-bagus~ ni leh jadi mentor gak ni...:D entry dia pelbagai genre (genre ke orang sebut?), blog dia pun nampak kemas je...:) nak tengok lagi ape yang menarik, klik SINI, ok?


Then nak review pulak blog seorang budak kecik yang hatinya dicurik orang tak dipulangkan kembali ni...:p


Header da cun dah~ template simple dan ringkas. Mula berblog sejak Julai 2010, entry pun kalau tengok kat muka depan tu lebih kepada personal, ade gak budak kecik ni join segmen-segmen, contest dan macem-macem lagi yang seangkatang dengannya.

Cuma satu je dear, tulisan tu bagi jelas sikit dan kurangkan kaler-kaler...wehuuu~ Gi jenguk blog Ku Izzati ni kat SINI ye~

Ingat dear, kalau jumpa orang yang curik hati tu, cakap kat dia, "hei, bagi balik hati tu! tu bukan saya punye, pun bukan awak punye..saya kena jaga baik-baik..kang tuan hati tu marah...wuwuwu..." ok? :D


ENTRI CAMBEST TAK DAPAT DIKESAN, TENET LEMBAP




Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.