BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, March 15, 2011

Uhuk Uhuk!


Entah kenapa... Saya pun tak tahu... Sejak demam dulu tu lagi... Masih macam ni jugak... Kak La pun tanya... Tak sihat ke...? Bila cakap dengan mak... Mak pun tanya... Batuk ke...? Ibu berpantang tanya juga... Tak sihat ke...?

Tak tahu... Saya tak tahu kenapa... Macam tu je lah... Sebab minyak ke? Sebab air ke? Entah lerr...malas nak fikir, boleh tak? Kalo de yang tahu sebab ape, bolehlah kongsikan...sekian~


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Enchek Ben buat segmen ni pulok~ Lambat sikit nak join...meh nak menambah link ni...

Kalo nak join, klik la banner Enchek Ben ni

Sila ceritakan latar belakang anda ..
Kamek asal dari Bintulu, Sarawak...

Profesion anda sekarang ?
Belum kerja gik tok, agik berstatus postgraduate student...

Blog favourite anda .. kenapa ?
Kamek suka masuk blog Enchek Ben, blog Ady Budika, blog Pak Cik Mat, blog Qaseh sayang, sebab ada macam-macam info... Blog-blog lain kat bloglist ya pun kamek suka juak...

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
Kamek sik suka masuk blog nok berat ngan widget berblink-blink ya... Lambat! Lambat!

Impian anda terhadap blog anda ..
Mudah-mudahan dapat bergerak lebih jauh dalam dunia blog tok...insya'Allah...

Ha...sila translate guna Google Translate...bahasa German ni. Sekian~


MAAF, SUSAH NAK BERJALAN CARI ENTRI CAMBEST T_T



Pak Cik Mat Da Tunjuk Belang!


Pagi ni check statistik blog kat Stats blogger untuk hari ini (dari jam 11 malam tadi hingga 10 pagi ni). Oh yeah~ Pak Cik Mat a.k.a Gigirl mula menunjukkan belangnya. Bak kata kak Shida, Pak Cik Mat da berkenan...jadi jiran tu kena jaga-jaga, takut melepas nanti...hahaha~ Meh tengok ni...


Macam biasa, Facebook lagi tinggi sebab selalu ping kat Facebook...Hehehe. Second goes to Pak Cik Mat!!! Sila tepuk tangan ramai-ramai! Mengalahkan jiran saya tu... Habislah...cintaku beralih arah dah ni...hahaha~ Enchek Ben pun ade...dia kan kaki gossip jugak! Ops! Guro saje~ Ekeke~ Terima kasih Pak Cik Mat, Abang Ady, Enchek Ben, Anies, Ieyba, Enchek Huszaini, dan yang lain-lain...:)

Tapi kan...saya musykil bila check referrals kat nuffnang untuk hari ni pulak...hurm...meh tengok gambo ni ye...


Err...napekah??? Bila bukak link tu, takde pun yang berkaitan dengan saya, komen kat situ pun takde gak...errr...musykil, musykil...hurmmm...kamu-kamu tak percaya? Cuba klik SINI. Mesti musykil sekali! :D

Pak Cik Mat taknak kalah tu...nak bersaing jugak dengan jiran saya...hahaha~ Thanks jugak kepada Enchek Huszaini yang buat entri NI. :)

Okie~ sambung keje...



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.