BLOG ENCIK SUAMI

Monday, March 21, 2011

Gay Malaysia Blogspot [UPDATED!!!]


Mari, mari! Nak promote site best ni~ Khas untuk gay Malaysia saje okie~~ Macam dia, dia, dia ngan dia ni (eh, nape ek takleh nak delete ang punye link, Ujang? :p). Kalo tak, takleh join~ Hahaha~ Guro saje! Mereka normal, ok!!!

Ewwwwwwwwwwwwwwwwwww~

Kalo ade betul, nak ke???

Uwekkkkkkkkkkkkkk! Tak mo, tak mo!!! Hish!

Awat la depa ni pi carik keyword cam ni...hadoiiiii....

Meh tengok ni...

.

.

.

.

.


Ada pulak yang carik 'gay malaysia blogspot'...-_-" Ni mesti sebab entri Lelaki GAY Malaysia Masih Berkeliaran! tu...

***

Tadi gay, ni pengkid pulak!!!


Salah site la kamu... kaco je nak buat esaimen ni... (cover sat)

#okbai



Menaip Sampai Lebam!


Hari ni saya akan sibuk...

Dengan ini pula....


 Saya akan menaip sampai lebam...

Mungkin ni saje lah update untuk hari ni.

Jangan rindu...


P/S: Kamu percaya? Tolonglah percaya.......:p (update jugak, sebab jumpa gambo baru...hahahaha~)



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.