BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 6, 2011

Saya Kini Sebaris Dengan Ben Ashaari, Mat Gebu dan Ady Budika


Bukan senang untuk berada di tempat mereka sekarang. Sangat jauh perjalanan untuk sampai ke sini. Tak mudah seperti yang kamu-kamu semua fikirkan...nak harapkan goyang kaki 24 jam? Boleh...tapi lagi jauh nak sampai...

Setiap orang ada caranya tersendiri...macam mana nak jadi macam mereka, berdiri sebaris dengan mereka...Abang Ben selalu cakap, kena mantapkan entri, kena mantapkan entri!!! Kena kreatif tarik pembaca, kena bijak tackle follower, kena tau mana nak ping...

Itulah kebenaran, jangan sesekali terasa hati, kecewa, atau membenci...terimalah hakikat tu ye...yang kini...saya sudah sebaris dengan mereka....

Kamu-kamu tak boleh mengamuk dengan saya bila saya cakap camni... Sebab.......

.

.

.

.

Meh tengok gambo kat bawah ni...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Ahahahahahhaha~ Menjadikkkkkkk!!! Tak percaya??? Ni bukan edit-edit, ok...gi blog Ayu Orked nak tengok...sila follow sekali! Baru lah kita semua jadi sebarisssss....sekotak lagi!!! Hahaha~ Jom, jom!



BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 5) !



10 BLOG YANG BEST

Sebab tuan blog ni join Game Survivor Sakura Budika.

O yeahhh...ni kan blog 'insan-insan terawal'...banyak pengisian rohani dalam ni...:)

Blog ni blog ilmiah...ni pun geng-geng terawal join segmen Abang Ben ni...

Ni blog kakak tu...kawan ketat-ketat seseorang...ehehehe...saya selalu jadi silent reader je kat sini...

O yeahhh lagikkk! Tuan blog ni selalu buat saya terkedu!!!

Mesti la best, geng Selomon Puteri Katek ni...suke buat seloka dalam blog...

Blog dinosor ni banyak tutorial...ahahaha~

Blog udin, saya memang suka blog ini...banyak pengisian. :)

OHHHHH!! Cik Puan Nabila pun adeee...mesti gi blog ni tau! Entri dia cam bajet cumil jekkk...nasib bek tuan dia cumil.

Ni blog Ustaz Amirul version Ustaz Fakhrul...hahaha~ Jadi mesti la besttt!

Kamu! Jangan tengok je...cepat klik sekali semua url tu!!! Saya da review penat-penat niiii! Eh, tak penat pun, ok~ Hahaha~ Eh, cepat lah antar...adesss...sempat lagi nak borak-borak kat sini kan? Hahaha~ Takpe, takpe...best review blog ni...syabas Abang Ben!



BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 4 ) !


Kak Shida cakap besaqqqqqqqqqq sangat...jadi cheq bagi kecik2 no...

SOALAN 1


5 BLOGGER LELAKI
http://uniqdarkside.blogspot.com
http://emyonce.blogspot.com
http://natsumiakira.blogspot.com
http://jomkongsistory.blogspot.com
http://siryezsir.blogspot.com

5 BLOGGER PEREMPUAN
http://shahrihan.blogspot.com
http://bibie-mumui.blogspot.com
http://bicaramakdara.blogspot.com
http://nuruashia.blogspot.com
http://bloginimyblog.blogspot.com

OKIE~ terima kasih abang ben!



Pagi-pagi Mat Gebu Nak Masak Boyfriend Orang!!!


Jaga-jaga semua awekkssss!! Jaga elok-elok boyfriend u'ollsss...kang ade yang kena masak ngan Pak Cik Mat! Bukan tak tau, masukkan dalam botol pun dia sanggup, apetah lagi kalau nak merebus, memanggang dan me'ape-ape' lagi yang berkaitan dengan dunia dia tuuuu...

Ahahahaha~ sebenarnya kannnn...pagi-pagi ni Pak Cik Mat dah loklaq...saya tanya dia, da breakfast belum? Dia kata baru nak masak BF! Hohhh??? Masa tu saya just cakap 'BF?' Tapi dia...meh tengok gambo ni...


Hahaha~ dia yang kata ok! Kot nanti kalo dia masak boyfriend orang betul-betul, semua orang takuttt...tak berani dah tunjuk gambar boyfriend dalam blog. Hahahaha~

Okie...Tamatlah sudah riwayat sarapan pagi kita, ok?



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.