BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 20, 2011

PERHATIAN UTM BLOGGERS!


UTM Bloggers kah kamuuu...?

Okie, kalo ye, sila join group UTM Bloggers di FB yang baru je dibuat tadi kat SINI.


Tak kisah lah dah grad ke tak, kalo rasa-rasa dulu dari UTM atau sekarang masih dalam UTM lagi, jemput-jemput join ye...

Nak mempermudahkan urusan gathering...sume da tanya kan bila nak buat? Haa...cepat-cepat join!



Diapit Dua Putera Raja: BA dan AB, Mana Satu Pilihan Hati?


BA? Siapakah gerangannya? Cuba teka...

AB? Siapa pula? Takkan tak tahu...

BA: Putera raja dari kerajaan Benalien.com

AB: Putera raja dari kerajaan Budianto.com

Bila berada di tengah-tengah, beta tidak tahu nak pilih siapa. Nak ditanya pada tukang masak istana di sisi, dia hanya mampu menunjukkan sudip dan kuali.

Hendak ditanya pada dayang-dayang pun, dayang-dayang pulak bermain-main dengan mahkota beta...

Beta tersepit!!! Heiiiii, tolonglah bagi cadangan! Main-main lak dengan sudip dan mahkota...haishhh....

Ops!! Berhenti mengarut, hokeyyy!

Alkisahnya begini...beta berjalan-jalan di taman larangan, memetik bunga sakura mekar dari pohon sakura yang rendang. Tiba-tiba, dua orang putera raja datang berlari-lari anak! Erk, beta terkejut, terus beta menjerit-jerit memanggil tukang masak istana dan dayang-dayang beta! Mahu perlindungan tentunya! Dan bila semua ada dalam taman larangan beta, jadinya....

.

.

.

.

.


Ikuti kisah selanjutnya di SINI.



Blogger Izamir Ridzwan Takut Trafik Tinggi


Blogger yang sorang ni memang saya salute habis.

Kenapa?

Sebab walaupun dia kecik dari saya, dan blog dia baru 6 bulan lebih je beroperasi, dia sangat matang berbicara dalam segala hal. Siyes saya suka baca entri-entri kat blog dia.

Dia, saya dan ustaz Amirul adalah geng-geng kepala senget (erk! tipu saje!) yang entah ape-ape jek kat Facebook tu, cuma ustaz Amirul skang ni macam da jadik biskut chipsmore, kejap ade kejap takde. Hurmm...

Ehhh...ni nak habaq ni...walaupun entry dia best-best dan pasti trafik kat blog dia tinggi-tinggi ja sebab dia da guna wordpress tu, SEO lagi mesra woooo...tambah-tambah guna hosting... okeh, sambung...walopun gitu, dia ni kannn...kannn...kannn...

TAKUT TRAFIK TINGGI!!!

Tak sangka lak...rupanya dia takut trafik tinggi. Haishhh...pelik betul la IR oi~ awat takut???

Ape nak ditakutkan???

Ha?? Palsu? Mana da palsu...tak dengar cita dari sape-sape ni...siyes, tau direct depan mata lagik...

Tak caya?

Meh tengok niiii....

.

.

.

.

.

Sila klik untuk tumbesaran sihat

Bukan yang "budak uia ramai gay" tu okie...tapi yang bawah sekali tuuu...haishhh... IR, ang eh yang carik sendirik ni? Ang saja ja kannn...ggrrrr!

P/S: Pencarik tiffin biru pun ramai eks...



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.