BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 21, 2011

Dia Memang Garang!


Dengan garangnya, dia suh saya printscreen benda ni! (Bayangkanlah kegarangan dia tu...walaupun ayat macam tak garang langsung, okie!)


Haaa...dia jemput semua orang join segmen dia yang best tuhhh...segmen ape? Terjah SINI.



AKU VS BEN ASHAARI : ROUND 2





Angkara Entri Kontroversi...Dia Dipulaukan!


Nape update lagi ni??? Gggrrr! Baru nak tahan dari tak update! Tapi ada orang TU perli kat SB, siap kata..."belum 20 entri"...erk! Jauh lagi tu...huhuhu...

Ekceli nak kongsi ni ha...ade sorang budak yang dipulaukan ni. Nape dia dipulaukan hingga dicampak ke pulau? Entah lerr...sebab ape, saya tak tahu...yang pasti akibat dipulaukan hingga biasa sudah hidup di pulau, dia pernah berjaya memenangi rancangan realiti TV yang NI.

Okehhh...stop, stop. Dah jauh sangat dari tajuk asal. Kali ni dia bakal dipulaukan lagi ke pulau pandan jauh ke tengah pulak. Kerana telatah dia yang tersangat lah kelakar bila membaca satu entri yang agak kontroversi beberapa jam sebelum ni. Nak tau cerita dia macam mana? Jom gi pulau NI.

P/S: Jangan marah noooo...kang dipulaukan baru tau!


ENTRI CAMBEST LAGIK...JOM TERJAH!



..BLOG YANG MENARIK PERHATIANKU..


hello hello..assalamualaikum..

hahaha....tergelak,tersenyum,kagum..sume ade....
sebenarnya aku terpikir macam mana nak buat orng suke blog kite..
ape cerita yg akan menarik perhatian dieorng..
sampai sekarang aku tak menemui jawapannyer..

herm..sedihnyer..
tapi tak pe la...
asalkan aku bace entri2 menarik kat blog orng lain da memberi kepuasan kepada ku..huhu

kalau korang ade idea mcm mane nak tarik perhatian orng lain kongsila yer....
tak baik kedekut ilmu....

Sambung baca kat SINI!



Uwekkkk!


Da...

Siyes nak muntah!

Huhuhuhu! Pening! Gggrrr!

Bilakah semuanya akan berakhir?

Sabar ekss...

Mungkin takde update untuk hari ni...

Nak mengadap jurnal dan paper!

-Allah, permudahkan segala urusanku dan urusan sahabat-sahabatku...ameen-



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.