BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 25, 2011

KAGUM!!! Memang Cepat Betul Dia Menaip!!!


Saya kagum dengan kecepatan dia menaip. Siyes! Saya baru je komen, lepas tu muncul entri baru. Ya, dia balas komen pembaca tertentu melalui entri! Tak sia-sia jadi mamarazzi!

Kenal dia dari segmen, lepas tu mula rapat dan dia siap buat cerita online lagik di mana saya adalah salah seorang pelakon sampingannya...(erk, jangan marah ye dear...saja nak tunduk ke lantai sebab i mana pandai berlakon...)

Kadang-kadang tu da boleh agak, bila dia senyap tiba-tiba lepas ping dan komen kejap kat group-group blogger kat FB, mesti tengah buat entri lain pulak ni! Ha...tengok, dah boleh baca dah gaya dia...kan? :D

Sama macam orang TU. Tapi ni versi wanita pulak. Nak tau sapa dia? Yang cepat dan pantas ni...klik SINI.

Sape lagi nak mengundi? Meh SINI, SINI!



Dia Segan Nak Tegur...Saya Pun Segan...


Dia kata dia nampak saya... Tapi dia tak tegur. Dia segan katanya...tapi dia yakin sungguh itu saya.

Memang saya makan kat situ tengahari tadi sebelum presentation.

Tapi kami tak pernah jumpa. Just jumpa dalam blog je, jumpa dia dulu dari blogger UTM yang lain-lain sebab tertarik dengan entri projek final year dia satu ketika dulu. :)

Kat luar tak pernah jumpa. Jadi saya tak tau...maaf kalau saya tak tegur. T_T

Kalau kamu-kamu kenal saya, dan nampak saya kat luar, tegurlah ye... Saya tak makan orang, saya kan kecik je, makan nasik pun dah kenyang...hehehe.

Sape yang nampak saya tu? Sampai buat entri lagi...erk! Meh jenguk SINI.

Dah undi lom geng-geng saya? SINI, SINI!

P/S: Saya pun segan juga kalo terserempak dengan blogger mantoppp header cam dia! Pssst, abang Ben pernah puji tuuuu header dia...



Bila Dah Lama Tak Menulis...


Bila da lama bercuti...(lama ke?), jadi tak tahu nak tulis ape kat sini. Sape-sape ade idea tak? Hadoiii...nak cite ape ni? Meh nak cite sesuatu di antara waktu...eh, buang ayat 'di antara waktu' tu ye...

Alhamdulillah, dah lepas dah...lepas pe? Lepas defend proposal tadi. Erk...cuak tau, sejam sebelum present! Sape selalu cuak kalo nak present? Bukan present 'hadiah' tu ye PCM~~ Tapi present 'presentation'...huhuhu. Hari-hari sebelum tu memang la kata takut, tapi tak rasa sangat, tapi sejam sebelum presentation tu jantung ni rasa macam nak terkeluar jek...T_T

Time present, hambekkk ang! Berdesup-desup dengan lajunya ayat yang keluar dari mulut (sebab nak cepat habis, dan sebab baca je slide, malas nak elaborate lebih, dah cuak betol!!!!) Dah habis present...hambekkk ang sekali lagi! Silalah dengar cite dongeng wahai panel-panel...erk! Guro saje...tergagap-gagap nak jawab.  Dengan lab yang panas tu, yezzza berpeluh-peluh den. Rasa macam nak gi bukak blog time tu jugak, buat entry 'sape nak tolong jawab soklan panel?' Okehhh...hiperbola je tu...

Alhamdulillah... Lepas ni lagi jauh perjalanan. Banyak benda kena improve...adakah blog akan ditinggalkan lagi dan lagi? Mungkin...selamat tinggal blog...selamat tinggal pembaca-pembaca, selamat tinggal penyinggah-penyinggah...eceh...yo yo o jek...:p

Terima kasih kepada semua yang mendoakan... Lepas ni kena patuhi 'jadual'. Sape la ek nak tolong pantau dengan KETATTTT!

P/S: Hilangkanlah kekaburan di mata ini ya Allah...Alhamdulillah kerana memberi kekuatan...

Pssst! Dah undi jiran saya lom? Undi SINI!



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.