BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 9, 2011

Bila Saya Pun Nak Tulis Pasal Harga Gula


Maksudnya saya memang takde idea dah nak update.

Sebab tu update benda ni. Gula akan naik lagi 20 sen esok. Dari RM 2.10 kepada RM 2.30. Wahai mak, bapak, makcik, pakcik, nenek, atok, abang, kakak, adik dan kawan-kawan semua yang nak beli gula tu, sedia duit cukup-cukup ye...takut kang kena pinjam 20 sen ngan orang sebelah pulaksss~~~

Hurmmm...bosan eks, entri sama je ngan yang lain eh? Ulang benda yang blogger lain da cakap ye? Hari tu ade baca kat blog mana ntah. Dia rasa rimas dan jemu bila semua blog cakap benda yang sama. Ade yang kata sebab SEO, ada yang kata sebab pembaca blog dia tak semestinya sama dengan pembaca blog yang lagi satu.

Yezzaaa...mana-mana pun sebab tu ada betulnya dan itu hak masing-masing. Cuma saya suka bila dia kongsikan, blogger kena buat isu tu jadi lain dari yang lain. Tak serupa copy and paste dari yang lain, baru pembaca suka dan tertarik. Hurmmm...ade betulnya jugak tu. Mungkin kamu-kamu semua boleh fikir-fikirkan sekali ye~~ ^_^

P/S: Tapi saya tak reti lah main SEO ni...


KENAPA SEKARANG NI CUACA PANAS SANGAT???


PERHATIAN: Kepada Anak Murid UIA!


Anak murid UIA yang sorang tu je.

Jiran blog saya yang pertama. Blogger kaki pukul. Mangsa buli yang paling KAWWWW di zaman samseng kat Sahabat Blogger dulu (Perghhhh! Ayat kemain lagik!). Kemudian menjadi anak murid paling baik dan duduk kat tepi tuuu...bawah Papan Iklan. Sekarang da jadi pekerja sepenuh masa, so blog dia da jarang update.

Kenapa tiba-tiba tulis pasal dia? Sebab hari ni hari lahir dia. Nampak kat FB tadi. So, ni ustazah nak wish Salam Hari Lahir untuk Nasri Zakwan, semoga jadi insan yang bermanfaat kepada insan lain, okehhh? Jangan lupa update blog kalau tak nak kena rotan!

Kamu-kamu nak doakan dia jugak? Pi la blog dia TUUU...

"Semakin bertambah umur, semakin berkurang usia di dunia, semakin dekat dengan kematian."


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.