BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, May 31, 2011

I Love You~~~


I Love You? by *pinkparis1233 on deviantART

I love youuuuu~

Yesss, youuu!!!

Tadi dengar housemate bercakap dengan ibunya di telefon. Sembang pasal nak balik kampung ujung minggu ni, nak mandi air gunung, nak macam-macam lagi lahhh. Last-last dah nak habis tu...

I love you~

Oh, sweeeetttttnyaaaa~

Housemate saya cakap "I love you" kat ibu kesayangannya~ Hehehe... Hurm? Biasa je??? Betul ke??? Cuba tanya diri kamu sendiri, macam mana kamu bercakap dengan mak hari-hari? Kalau berjauhan dengan mak, yang jenis tepon hari-hari, ade ke cakap "I love you" hari-hari? Kalau tak hari-hari pun, tiap kali telefon mak, ade tak cakap "I love you"? Okehhh, tak reti cakap omputeh eks~ Ade tak cakap "saya sayang mak~" tiap kali masa kol mak?

Erm? Malu eks...? Kalo dengan mak malu, dengan ayah mesti lagi malu...


Alahai, Rajinnyeeeee Lahhhh~~~


Malam menjelang. Iffah segera kerling jam tangannya. Sudah lewat malam. Tapi matanya masih belum menunjukkan riak ingin lelap. Segera dipasang radio suka.fm secara online. Kini segalanya dihujung jari. Gigit jarilah peniaga yang menjual radio-radio di luar sana.

Lagu Nurul berkumandang kuat. Tajuknya tidak tahu. Tapi liriknya seperti ini   itulah air mata yang jatuh ke pipiku...sambung SINI.

****

aku merengus tanda protes terhadap dia. pagi-pagi buta dah kacau orang, apa nak jadi dengan budak ni sorang. haish..

aku bukan apa, bukan ada benda penting pon dia kejut aku. dia nak tanya pasal satu benda je,

"weh, ko ada tak? aku bosan ni,haha"

"siot jek, tahu lah ko dak "

"hahaha, lek ah"

bengang giler aku!! ...sambung SINI.

****

Rajin betul diorang tu. Gi la baca sambungan cite diorang. Hehehe. Semalam saya ada buat satu entri tentang keywords. Macam mana mengkreatifkan diri untuk membuat entri dengan menggunakan keywords yang orang search kat google hingga terjumpa blog kita.

Walaupun ada beberapa komen panas yang hinggap, tapi ada juga yang sporting untuk meneruskan cabaran. Dan saya setuju sangat dengan pendapat blogger Sembang Kemas tentang keywords dalam bentuk imej. Ye lahhhh, bila da dalam bentuk imej, takdenye nak tercapai ke blog kita.

Trafik pun tak mencanak sangat lah. Buat rugi je kannn macam ni....

P/S: Nasib baik tak jadi hulk.


AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA !


Sila klik imej untuk join


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.