BLOG ENCIK SUAMI

Friday, July 15, 2011

Kalau Blogger Add as Friend kat Facebook...


Thinking by ~tr7l0o on deviantART

Ape yang bermain di fikiran saya?

Mula-mula saya tengok mutual friends. Then tengok group mana yang dia join. Ye lah, dari situ kita tau mana dia jumpa FB kita kan? Kenapa pulak? Sebab profile FB saya tak disetkan kepada public. Yang mana bermaksud, kalo orang yang belum add as friend search profile saya kat FB, memang tak jumpa. Melainkan dia nampak nama saya di group-group blogger atau wall-wall blogger lain.

Lepas tu yang paling saya suka nak tengok lak adalah Info blogger tu, kot-kot ada url blog dia. Kalo ada, and saya kenal, dengan mudahnya saya approve. Hehehe... Kalo yang tak berapa nak cam lak, saya approve je jugak, tapi lepas tu saya wat sesi pemecahan batu ais sambil-sambil bertanya, "Blogger gak kan? Blog yang mana satu ek?"

Err... Pelik ke kalo camni eh? Kamu-kamu lak? Camni gak? Ade curiosity untuk tau url blog gak ke bila kenal blogger kat FB?

P/S: Hari ni tak pasti lagi Eh, Ustazah! akan ada atau tak...adik saya cek result UPU, dapat masuk UKM. Alhamdulillah...


Papa Ben dan Sekolah


Klik kalo nak gi sekolah


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.