BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, August 7, 2011

Cici: Ditiduri...!



Cici: Macam mana nak tidur ni... Aunty Jenny balik rumah malam ni... Selimut aunty je la peneman kiteee... Sob sob sob...


Bebi Froggy: Cici, cici... Meh la i tidurkan u nak? Cian u takleh tidur...

Cici: Hurmmm... Boleh ke u tidurkan i? Macam hebat sangat ajeee...

Bebi Froggy: Huk alohhh... Tak percaya ke??? I bab-bab tidurkan orang ni no satu okehhh... U tengok tuan u tu, selalu je ditiduri oleh i~~~

Cici: Cettt... Hampehhh la u ni... Patutlah i tengok tuan i tu asyik peluk cium u selalu... Sebab u boleh tidurkan dia eks~

Bebi Froggy: Ha ah lerr... Dia sayang i sangat-sangat tuuuu...

Cici: Hurmmm...

Bebi Froggy: U jangan la jeles... Nanti u pun kena la pandai tidurkan dia gak~

Cici: Urmmmm...

Bebi Froggy: Bila u da pandai tidurkan tuan u tu, nanti dia pun sayang u ketat-ketat gak~

Cici: Mmmm...

Bebi Froggy: Lagipun i selalu je tengok dia peluk cium u...

Cici: Mm...

Bebi Froggy: Sikit je lagi tu, u pun akan jadi kesayangan dia gak nanti!

Cici: ...

Bebi Froggy: U jangan lah putus asa...

Cici: ...

Bebi Froggy: U dengar tak ni?

Cici: ...

Bebi Froggy: Eh, dah tido da keee?


Bebi Froggy: Tidur baik-baik yeee~~~ Sayang diaaa~~~


P/S: Sweet betul budak dua orang (baca: ekor) ni... Tuan diorang menengok ajeee dengan penuh jelesss...

Nak Buat Entri SEO Aje Lahhhh...


Siyes takde idea nak update hari ni.

Hurmmm... Semalam nampak status Qaseh sayang kat Facebook. Dia teringin nak main copy paste entri aje, so nanti tak payah dah nak perah otak buat entri jiwang-jiwang. BE dari Nuffnang pun sentiasa full aje memanjang. Wahhhhhh~ Best gak kan!

Entri bertemakan Search Engine Optimization atau orang sebut SEO. Saya pun teringin jugak lah nak buat entri macam tu aje. Lepas ni tak payah pening pasal blog tak update dah. Sentiasa ada cerita. Cuma kena rajin carikkkk lahhh. Huwaaaaaaaaaa... Takmo takmo takmo!

Tak pandai lah nak main entri SEO. Hanya pandai main isu jeee. Itupun kalau isu tu dekat dengan saya atau sape-sape yang rapat dengan saya. Contohnya isu mentega haram yang lepas tu, masa tu memang update pasal mentega memanjang, sebab ape? Sebab saya orang Sarawak...dan saya pembuat kek lapis. =.=

Lagipun da ramai sahabat blogger yang buat blog SEO. Saya pun kadang-kadang jadi pembaca sunyi kat blog diorang. Hehehe...

Ape kata saya buat entri pasal research saya ajeee... Bolehlah saya membaca paper ngan journal aje keje, cukup seminggu update progress kat sini. Huhuhu.

P/S: Entri memerli diri sendiri.


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.