BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, August 9, 2011

Kenapa Entri Saya Kurang?


Pak Cik Mat kata ini pun boleh buat entri.

Adehhh... Saya pasti ramai da tau kenapa entri saya kurang. Cehhh, bajet ramai je baca blog ni. Bukannn, maksud saya, ada yang da tau kenapa entri saya kurang sejak dua menjak ni.

Satu, yang kamu-kamu sedia tahu (kalau kamu baca entri saya beberapa hari ni), saya agak sibuk. Sibuk dengan apa? Tu rahsia kami berduaaaa... Wahhhhhh~ Rahsia saya dan blog saya okehhh, bukan dengan Pak Cik Mat mahupun jiran saya mahupun Iffah Afeefah. Dengan Cici pun takkk...bebi Froggy? Tak jugak! Erkkk!

Kedua, kerana...kerana...kerana...jujur nehhhh... Saya kannn, kannn, kannnn... Saya da kering idea nak update ape...=.= Mungkin sebab da terperuk dengan kerja-kerja yang membizikan sampai da tak nampak dunia. Mungkin sebab da kurang blogwalking gak sampai tak tahu apa isu yang tengah hangat kat dunia blog sekarang...

So, kena la blogwalking balik kan? Tapi...nak gi meeting dulu~ Nanti la ye~ Daaa~~~


Aiyakkkk! Apa Nak Jadi Ni???


Motip letak gambar, untuk melelehkan air liur kamu-kamu semua... Hahaha!

Maapppp, maapppp, maapppp... (intonasi ikut Nabil)

Tak update langsung kan blog ni. Ape nak jadi lah... Amponnn dan maappp dipinta kepada yang setia datang berkunjung ke blog picisan ni, kerana tak mampu patik nak balas jejak tuan hamba semua... Ops, tetiba pakai bahasa klasik pulakkk... =.=

Alhamdulillah, seronok baca kisah papa Ben tentang kemengandungan isterinya di SINI. Tahniah mama Zila... (tiba-tiba berubah jadi mama...hahaha~) Jaga diri elok-elok yeee... Moga dipermudahkan urusan kemengandungan tuuu, nanti saya dah dapat adik dahhh... Wee~~~~ :p Bertambah-tambah seronok jugak bila musuh ketat dalam dunia blog - si Ujang ponnn gediksss bercerita pasal kak Yana da berbadan dua... Alhamdulillah~~~ Tahniah eksss koranggg~~~

Bila online ni, wajib sekali gi jenguk blog Pak Cik Mat... Saja nak terapi bijik mata tengok online users dengan pageviews dia yang asyik bertambah dengan lajunya mengalahkan jarum saat kat jam digital. Bertambah-tambah terbeliak bijik mata bila tengok aiskrim vanilla yang melelehkan air liur orang yang berpuasa... Gggrrrrr!

Blog-blog lain pun jenguk jugak, baca tapi tak komen... Jahat kan... Bukanlahhhh... Nak setel kerja dulu... Huhuhu... Malam kang baru balas dendam yeee... Boleh?


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.