BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, August 17, 2011

Cici: Kite Da Ade Fanpage Yuuuu~



Atas jasa hosmet, maka dia da ada fanpage sendiri.

Peminat-peminat semua silalah like fanpage dia kat SINI.

Sekian~

P/S: Malam ni tuan dia bizi sampai ke waktu sahur.


Kenapa Lelaki Gay?


Saya pelik, kenapa entri Aku Suka Lelaki Gay tu terus-menerus jadi tumpuan yang mencari...?

Hari ni pun entri tu naik lagi bila cek kat stats blogger. Cer tengok kat area footer bawah nun, first entry untuk ketiga-tiga kategori, entri ape?

Kalau cek kat histats pulak, keyword yang berkaitan dengan lelaki sentiasa ada.

blog lelaki gay

blogger lelaki gay

lelaki gay

lelaki suka lelaki

aku suka lelaki

Nape ye makin hari makin ramai yang cari keywords macam ni? Da gersang sangat ke? Aiyakkkk! Bulan puasa ni pun nak carik benda-benda macam ni ke???

Bila la nak bertaubat... Tau tak, benda tu haram... Allah da bagi benda yang halal untuk kamu, kenapa masih mencari yang haram?


Wordless Wednesday #20: Sorry, I Have Limited Time


Day Twenty-six - Time by *Lady-Tori on deviantART


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.