BLOG ENCIK SUAMI

Monday, August 22, 2011

Pelik Bebenor Aktiviti Diorang Ni...


Jeling-jeling Kelopak-kelopak Sakura sambil pikir-pikir nak tulis ape...


Pelik menengok tajuk entri diorang ni... Ape diorang ni da berpakat ke nak buat tajuk macam nak dekat-dekat aje... Ade perkataan "pelik", ade perkataan "aktiviti" yang lebih kurang macam "ekitibiti" la jugak. Macam da janji awal-awal aje... Tapi tak la awal sangat, jarak entri jauh-jauh tuuu... Haishhh... Pelik, pelik...

Okehhh... Sebenarnya, tak tau nak update ape... Otak da tepu melapis kek... Sekarang pun tengah melapis lagi... Ade sape-sape lagi nak teman melapis selain Cici?


Cici : Model Helmet La Pulakkk...



Last-last, dia jugak lah yang teman saya duduk tepi oven sampai sekarang ni...

Terima kasih Cici... Sayang dia lebeyyy~~~

P/S: Owhhh, gambar dan ayat dalam entri tak berkaitan...


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.