BLOG ENCIK SUAMI

Friday, August 26, 2011

Sampai NaNefined Pageviews Dia !!!


Terkejut saya!

Baru nak buat terapi senaman mata tengok pageviews dia yang mengalahkan jarum saat jam digital tu.

Tak berpeluang lah pulakkkkk.... T___T

Sebab ramai sangat kot no... Hahaha~

P/S: Risau... Moga selamat sampai...


Ini Bukan Cici Ye...


Ini Jompot. Anak Mitchi.

Dia mengada jugak macam Cici ke?

Mungkin lebih mengada, sebab nak suh kita buat Kek Lapis Tembikai Susu tu.

Meh tengok yang dah siap kat SANA~~~

P/S: Eh, Ustazah! bercuti.


[Untitled Post]

Hari ni tak boleh senyum.

Hari marah sedunia.

Buat kek sambil marah.

Okbai!

#bibir kering secara maksimum sampai tahap kalau senyum akan terkoyak dan berdarah. sekian.


Dah Tua Dah Dak Mucuk!

Kepada pemilik Lesung Batu...


Selamat Hari Lahir~

Moga jadi hamba Allah yang memberi manfaat kepada orang lain...
Sentiasa dalam lindungan dan jagaan Dia...
Hingga tiba masa untuk bertemuNya kembali...
Ameen...

Sayang awak ketat-ketat~~~

Nah kek untuk awak...

Star Rainbow Cake by ~Glowpr on deviantART

P/S: Pelangi mesti ada... :p


Dugaan Bila Balik Rumah...

Yew and snail by ~Dunadan-from-Bag-End on deviantART

Bila balik rumah...

Internet macam siput. Bak kata Cikali, kesian siput. Aiyakkk! Nak buat macam mana, internet tu slow...lembab...macam siput la kan? Ke salah? Errr...

So, nak online pun kena tunggu time laju. Kalau nak blogwalking pun kene pilih masa yang sesuai. Macam pagi tadi, lepas Subuh laju la jugak internet. Huhuhu... Lepas tu, nak online pun kene kurang-kurangkan penggunaan applications, tutup Skype, YM sume...ggrrrr... Cehhh, macam la selalu online YM kannn... :p

Pelik betul lah, dulu laju je berukband biru ni, lama-lama jadi tak laju pulak. Makin kurang lak coverage dia, nape eks? Dah pindah pencawang ke ape???

Ggggrrr...

P/S: Oh, bibir... Kenapa gatal-gatal?


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.